National

Un milionar din România, arestat preventiv după ce a înjunghiat o femeie! Oamenii legii i-au găsit răniți într-o mașină pe DN1

Publicat: 09 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un milionar din România arestat preventiv după ce a înjunghiat o femeie Oamenii legii i-au găsit răniți într-o mașină pe DN1

Omul de afaceri prahovean Mihai Tufan, în vârstă de 47 de ani, a fost reținut, vineri, 10 aprilie, după ce și-ar fi înjunghiat angajata în mașină.

Omul de afaceri prahovean Mihai Tufan, în vârstă de 47 de ani, a fost reţinut în noaptea de joi spre vineri, după ce și-ar fi rănit propria angajată cu cuţitul. Cei doi se aflau într-o mașină pe DN1 în momentul altercației. După ce a realizat ce a făcut şi-a provocat răni cu acelaşi cuţit. Cei doi au fost găsiţi într-o maşină oprită pe DN1.

Mihai Tufan a fost reținut după ce a rănit o femeie cu cuţitul. Cine este femeia și de la ce a pornit scandalul
Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că femeia este angajata afaceristului Mihai Tufan. Conform aceloraşi surse, rănile femeii sunt superficiale. De asemenea, deşi iniţial s-a crezut că starea omului de afaceri este gravă, în urma consultului medical, s-a stabilit că poate fi transferat în arest.

Adauga un comentariu