National

Un minor a fost umilit și snopit în bătaie de o fată în vârstă de 11 ani. Totul a fost filmat – Video

Publicat: 21 nov. 2020
Băiat bătut de o minoră de 11 ani
Băiat bătut de o minoră de 11 ani

Un băiat de 13 ani a fost umilit și snopit în bătaie de o fată de 11 ani. Scena a fost filmată într-o locuință din județul Ilfov. La ea asistă mai mulți copii care se distrează pe seama băiatului pălmuit.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că față de un minor sunt exercitate acte de violență și amenințări de către alte două persoane”, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov transmite că polițiștii orașului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal, informează Mediafax.

Se fac cercetări pentru amenințare și lovirea sau alte violente, urmărirea penală fiind supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Până acum, polițiștii orașului Măgurele au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un băiat de 13 ani, precum și ofată de 11 ani, bănuită de săvârșirea faptelor sesizate.

„În continuare, Polițiștii orașului Măgurele desfășoară activități specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-au desfășurat actele de violență, pentru luarea masurilor legale, care se impun”, transmit polițiștii din Ilfov.

Conform unor surse din achetă, scena a fost filmată într-o locuință privată din județul Ilfov.

La Iași nu s-a stat la discuții! O elevă și-a găsit dreptatea în instanță, după ce a fost bătută de o colegă! Puștoaica bătăușă a fost condamnată la închisoare!

O tânără în vârstă de 19 ani a fost pedepsită de judecători pentru lovire sau alte violențe. Oana Georgiana Norniță a fost condamnată, cu amânarea aplicării pedepsei. Scandalul a izbucnit de la o „corecție” pe care adolescenta i-a aplicat-o unei minore

Bătaie între eleve, în Iași! O tânără în vârstă de 19 ani a fost pedepsită de judecători după o „corecție” pe care adolescenta i-a aplicat-o unei minore. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au condamnat-o pe Oana Georgina Norniță la 7 luni de închisoare, cu amânare, pentru lovire sau alte violențe.

„Instanța admite în parte acțiunea civilă și o obligă pe inculpată la plata sumei de 38 de lei către partea civilă R.A., reprezentând daune materiale, și la plata sumei de 5.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat judecătorii. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

De unde a pornit scandalul în care a fost implicată Oana Georgiana Norniță

Procesul tinerei Oana Georgiana Norniță a început pe 18 februarie 2020. Tânăra din satul Cîrjoaia a fost acuzată că a bătut o minoră.

„Pe 10 septembrie 2019, în jurul orei 11:30, inculpata a agresat-o fizic pe numita R.A., în timp ce aceasta se deplasa pe un drum public din localitate, persoana vătămată suferind leziuni care au necesitat, pentru vindecare, un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale”, au afirmat procurorii.

La rândul ei, eleva agresată le-a povestit anchetatorilor clipele de groază prin care a trecut.

„Când mă întorceam de la școală, m-am întâlnit cu inculpata și cu fratele ei în fața magazinului Fan Market, din satul Cîrjoaia, moment în care aceasta a venit la mine și m-a tras de păr, m-a lovit cu picioarele, provocându-mi căderea la pământ. În timp ce eram lovită, mi-am acoperit fața și capul cu mâinile. După un timp, am auzit vocea unei femei, care îi spunea Oanei Gergiana Norniță: «Încetează! Nu o mai lovi!». Bătaia a fost oprită de o femeie care era la magazin. După aceea, m-am ridicat și am mers înapoi spre școală, împreună cu un profesor, care a intervenit, pentru că mă simțeam rău. De la școală, m-a condus spre casă o colegă. Pe drum m-am întâlnit cu L.Z., care mi-a dat niște apă”, a declarat Raluca A.

Adauga un comentariu