Magazin

Un muzician a impuscat trei membri ai unei formatii rock si apoi s-a sinucis

Publicat: 12 nov. 2013
1

Un muzician de origine iraniana a ucis cu focuri de arma in noaptea de duminica spre luni, in cartierul newyorkez Brooklyn, trei membri ai unei formatii de rock alternativ, in urma unui conflict si apoi s-a sinucis, conform datelor furnizate luni de politia din New York.

„Un barbat a deschis focul asupra a trei persoane si le-a omorat (…). Se pare ca autorul faptei s-a sinucis dupa aceea, aruncandu-se pe acoperisul imobilului” in care s-a petrecut incidentul, a declarat un purtator de cuvant al politiei din New York.

Un al cincilea barbat, in varsta de 22 de ani, a fost ranit la bratul drept si a fost transportat la spital, iar starea sa de sanatate este stabila, conform informatiilor furnizate de politie.

Ucigasul a fost identificat ca fiind Ali Akbar Mohammadi Rafie, in varsta de 29 de ani.

Victimele sunt Arash Farazmand, in varsta de 28 de ani, Soroush Farazmand, in varsta de 27 de ani si Ali Eskandarian, in varsta de 35 de ani.

Autorul si victimele ar fi facut parte din formatia de rock alternativ The Yellow Dogs, compusa din muzicieni de origine iraniana, potrivit tabloidului newyorkez The Daily News. Se pare ca ucigasul tocmai fusese exclus din formatie.

Purtatorul de cuvant al politiei a confirmat partial versiunea publicatiei The Daily News, precizand ca primele elemente ale anchetei „par” sa confirme ca victimele faceau parte din formatia The Yellow Dogs.

Cu toate acestea, autorul crimei ar fi facut parte din alt grup si s-ar fi certat cu unii membri ai trupei The Yellow Dogs, a explicat seful politiei, Ray Kelly.

Adauga un comentariu