Actualitate

Un nou an, aceeasi teapa! Festivalul Afterhills se anunta inca un esec – FOTO

Publicat: 27 iun. 2019

Lipsa de viziune a celor care organizeaza Festivalul Afterhills, invitatii slabi pe care ii aduce in fiecare an, reprezinta doar doua dintre criteriile pentru care, si in acest an, Festivalul din Iasi se anunta a fi o mare gaura in bugetul organizatorilor, dar si o mare dezamagire a celor care vor cumpara bilete. Comparativ cu festivalurile Nerversea si UNTOLD, Afterhills are rezultate foarte slabe, dar si o locatie extrem de proasta. In acest an, festivalul iesean, se va desfasura tocmai in padurea Dobrovat, la cativa kilometri de Iasi, iar in acest sens, locatia fiind una extrem de proasta, mai ales din cauza mijlocului de transport deficitar.

Va aducem aminte faptul ca in fiecare an a iesit cu scandal. In primul an, din cauza ploilor, corturile au cedat, iar participantii au fost nevoiti sa ''inoate'' prin namol. Dupa terminarea festivalului, muntii de gunoi au luat locul peisajului, organizatorii parand ca nu ii intereseaza de oaza de verdeata din zona. 

In alta ordine de idei, anul trecut, mai multi invitati din cadrul festivalului Afterhills au fost prinsi cu droguri, ei fiind la acea vreme retinuti.

Comentarii
  • A fost foarte bine anul trecut și v-a fi foarte bine și anul acesta. Nu mai denigrați, încercați să mergeți și să vă distrați.

  • Un ziar de scandal nu poate publica un articol cu o nota pozitiva.
    Va inteleg, alimentati o nevoie generala a societatii de a consuma mizerii „intelectuale”, si fiind un fan al ironie ma amuza copios cum cei care contribuie la o stare mentala generala ce duce spre depresie, ii vorbesc de rau pe cei care muncesc sa faca ceva frumos si pozitiv.
    Cu stima, un cetatean care inca spera in umanitate si intr-o lume in care marea majoritate refuza sa mai inghita acest gen de gunoi.
    Suntem ceea ce consumam, atat fizic cat si spiritual, si va incurajez pe toti sa va focusati pe partea buna a lucrurilor.
    Garantat, calitatea vietii dumneavoastra sa va imbunatati 😉

Adauga un comentariu