National

Un nou atac dur al lui Victor Ponta la adresa presedintelui Romaniei

Publicat: 04 apr. 2016
1
Klaus Iohannis a pierdut in instanta unul dintre imobilele detinute, iar acum Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Sibiu cere Oficiului Judetean de Cadastru sa-i radieze pe cei doi din cartea funciara. Vestea a provocat o reactie dura din partea lui Victor Ponta, care a lansat un nou atac virulent la adresa presedintelui, dar i-a acrosat si pe altii. Cristi Danilet, judecator si membru CSM, e luat si el in vizor si e numit sluga, alaturi de cei ca el.
”Si ce mare scofala (ar spune daniletii si alte slugi aflate azi de serviciu)!? Oricum nu ii trebuie casa Dlui. Iohannis ca mai are 5 la fel si oricum sta foarte putin in Romania!? Si sigur acum uita ANAF de cei 600.000 incasati in locul statului ca si chirie. Dar eu propun sa incaseze in continuare 3.000 Euro pe luna de la Raiffeisen Bank (banca aia unde e sef pe zeci de mii lunar Ionut Dumitru – taietorul de pensii si salarii al lui Basescu) – ca bacsisul in Florida e mare si nu merge doar din salariu!”, e mesajul lui Ponta.
Comentarii
  • Intrebare:In situatia in care un cetatean roman care detine o functie ff importanta a Statului Roman,a uzat de acte false pentru a obtine o casa in mod fraudulos,nu trebuie sa fie tras la raspundere de catre justitie? Ori sa demisioneze din functia publica in care este?

Adauga un comentariu