Eveniment-Social

Un nou caz de inselaciune prin metoda accidentul

Publicat: 23 mai 2013
1

Miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, Iuliana M. de 58 ani, din municipiul Pascani a depus plangere la Politie dupa ce era sa fie inselata cu suma de 8000 dolari. Potrivit femeii, aceasta a primit un telefon de la un barbat care s-a dat drept avocat al ambasadei SUA la Bucuresti. Individul i-a spus femeii ca nepotul ei a suferit un accident cu victime in SUA, acolo unde este plecat, si are nevoie urgent de 8000 de dolari pentru a despagubi niste persoane si pentru cautiune. Speriata, femeia si-a sunat imediat nepotul care i-a raspuns si i-a precizat ca nu i s-a intamplat absolut nimic din cele precizate. „A venit la Politie si a depus plangere. S-a intocmit un dosar penal si se fac cercetari in vederea depistarii autorului. Atragem atentia cetatenilor sa fie mai atenti la astfel de telefoane pe care le primesc de la necunoscuti si sa nu furnizeze date personale tuturor persoanelor care le cer”, a declarat comisar sef Tiberiu Dogaru, sef adjunct al Politiei Municipiului Pascani.
Comentarii
  • Si eu am primit un telefon cu un glas plangacios in care imi spunea saru mana mama, ce mai faci,caci eu am avut un accident . Si a inceput sa se smiorcaie si mai tare la telefon.Nu am avut rabdare sa ascult mai mult ca i-am transmis ca a facut foarte bine si am inchis telefonul.Nu a mai sunat.

  • Si eu am primit un telefon ca la o traqgere la sorti am obtinut un premiu de 10000 dol. Dar m-am prins de inselaciune si imediat am dat telefon la romtelecom va poate descopera ei. Mi s-a spus ca bine am facut ca acesti indivizi sunt demult cauatti de politie. Vor sa ne insele pe noi vrastnici sa le dam si ultima bruma de bani stransa cu greu pentru imormantare, mare pacat

Adauga un comentariu