International

Un nou CAZ MUTU! Un fotbalist depistat POZITIV cu COCAINA

Publicat: 04 sept. 2016
1
La 12 ani de la cazul lui Adrian Mutu, un nou fotbalist a fost depistat pozitiv cu cocaina! Jucatorul ecuadorian Jose Angulo a picat testul antidoping sustinut pe 20 iulie la fosta sa echipa, Independiente del Valle, anunta cotidianului spaniol Diario Record.
Vestea-bomba vine dupa ce fotbalistul tocmai fusese transferat de spaniolii de la Granada in schimbul a 4 milioane de euro. Informatia a fost confirmata si de oficialii Granadei, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul echipei. „Confederatia Sud-Americana de Fotbal (CONMEBOL) ne-a instiintat ca rezultatul probei B in cazul fotbalistului Jose Angulo a confirmat depistarea substantelor interzise in corpul acestuia”, au scris spaniolii pe site.
Angulo risca o suspendare de doi ani. Sefii Granadei nu au stat pe ganduri si, dupa aflarea vestii, au luat decizia de a-l suspenda pe ecuadorian pana la efectuarea probei B.
Jose Angulo s-a alaturat formatiei antrenate de Paco Jemez in luna august. Acesta a fost adus de la clubul ecuadorian Independiente del Valle, finalista din acest an a Copei Libertadores. Fotbalistul de 21 de ani nu a jucat niciun minut pana acum pentru Granada.
Tags:
Adauga un comentariu