Eveniment-Social

Un nou complex rezidential pe Copou

Publicat: 25 apr. 2013
1

Municipalitatea ieseana se pregateste pentru ultima sedinta de plen a Consiliului Local, programata inaintea Pastelui. Ordinea de zi a sedintei de plen care va avea loc saptamana viitoare nu este deocamdata cunoscuta in totalitate. Totusi, municipalitatea a facut deja publice doua noi proiecte de hotarare. „Au fost puse in dezbatere publica doua proiecte privind aprobarea unor Planuri Urbanistice, unul in zona Fortus si unul in zona Copou”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Unul dintre PUZ-urile puse in dezbatere publica vizeaza aprobarea ridicarii unui nou complex rezidential pe strada Locotenent Stoicescu din Copou, in zona fiind ceruta avizarea favorabila pentru ridicarea a cinci imobile cu demisol, parter si etaj, regimul de inaltime fiind stabilit la maxim 15 metri. „Terenul cu suprafata de 11. 907,00 mp. se afla in proprietatea domnilor Petrea Corneliu, Petrea Gabriela si Petrea Manuel Dan, in baza contractului de vanzare cumparare nr. 789/2004, act de dezmemebrare nr.1939/2011, titlu de proprietate nr.183083/1994, contractului de partaj voluntar nr. 1199/1998 si certificatului de mostenitor nr. 4/2001”, se arata in proiectul de hotarare ce va fi inaintat plenuluI CL. Totodata, un iesean a solicitat aprobarea unui Plan Urbanistic Detaliu, pentru construirea unei vile cu etaj pe un teren detinut de acesta pe strada Fortus T2, regimul de inaltime stabilit fiind de 9 metri.

Comentarii
 • ATENTIE ,EXISTA STUDIU GEO SI ACORDUL VECINILOR……SAU ACESTIA TREBUIE SA SUPORTE ORICE ,SA TACA SI SA PLATEASCA IMPOZITELE.
  VA RUGAM SA FACETI PUBLIC STUDIU GEO SI PARERILE VECINILOR.

 • ATENTIE ,
  PE TERENUL FABRICII TEXTILA IASI SE FAC PROSPECTARI PENTRU A SE CONTINUA SA SE CONSTRUIASCA BLOCURI LA FEL CA CELE EXISTENTE -8-ETAJE.
  SE STIE CONFORM DATELOR PUBLICATE DE PRIMARIA IASI CA ZONA SARARIE ESTE CU PROBLEME DE ALUNECARE…..
  NU CUMVA ACUM SUNT NISTE INTERESE PENTRU ACESTE CONSTRUCTII REZIDENRIALE……ANALIZATI CU ATENTIE TOATE RISCURILE POSIBILE SI FACETILE PUBLICE.
  CU MULTUMIRI

Adauga un comentariu