Actualitate

Un nou director la CFR Calatori Iasi

Publicat: 04 iul. 2012
Incepand de ieri, sucursala Iasi a CFR Calatori are un nou director. Liderul grupului de consilieri judeteni ai PNL, Iordan Vintila, a fost numit director la CFR Calatori in locul democrat-liberalului Constantin Axinia. Ca prime masuri, Vintila sustine ca va incerca sa creasca incasarile companiei, dar si sa mute sediul Regionalei CFR Calatori din Podu de Piatra la Gara mare.
„In primul rand, vreau sa iau contactul cu toata echipa de la CFR, sa stabilim niste planuri, niste masuri privind cresterea eficientizarii companiei. In perioada urmatoare vom initia controale pe trenuri cu echipe de specialitate. Vom incerca cresterea incasarilor, dar si sa mutam sediul societatii pentru ca actuala cladire este deteriorata. Nu am venit cu gandul de a face imediat schimbari. Acest lucru va fi facut dupa o analiza amanuntita”, a declarat noul director de la CFR, care a ocupat functia de sef-serviciu in cadrul regionalei iesene.


loading...

Comentarii
  • Daca tot va mutati sediul in Gara mare,poate veti avea astfel si un control al programului salariatilor care fac piata ,plimbari cu trei hartii,o tigara la aer,iar la ora *3 gata programul!Cresteti pretul biletelor repede ca nu au bani de concedii in strainatate dupa programul epuizant!Curatenia din trenuri altadata!

  • D-le director Vintila,daca doriti sa stabiliti planuri pt.eficientizarea companiei,distrugeti mafia „motorinei”in primul rand.Acolo e cea mai mare pierdere…schimbati persoanele actuale din functiile de conducere,majoritatea sunt corupti si-si urmaresc doar interesele lor.Daca sunteti un om corect,verificati cum sunt date pe traseu din locomotive „bombele”cu motorina.Verificati persoane care iau motorina de la loc.chiar si in statii de fata cu unele organe de politie si a sefului de statie calatori.

Adauga un comentariu