Magazin

Un NOU dosar PENAL pentru Gigi? “Ne-a ESCROCAT de 2.500.000 €”

Publicat: 25 nov. 2013

Administratorul judiciar al clubului FC Arges, Nicolae Enoiu,a  declarat pentru FANATIK ca asteapta ca autoritatiile abilitate sa se autosesizeze in cazul lui Gigi Becali, dupa ce latifundiarul din Pipera, dupa spusele pitesteanului, nu a dorit sa-l vinda pe Cristi Tanase la Palermo, deoarece trebuia sa-i dea fostei echipe a lui Nicolae Dobrin 50 la suta dintr-un viitor transfer.

”Pina acum am tacut deoarece nu am vrut sa fac scandal. Dar nu mai pot sa tac cand vad cum FC Arges aproape a murit, dupa ce nu s-a mai inscris in nicio competitie, iar Gigi Becali, cel care putea practic sa salveze acest club nu pateste nimic.

Toata lumea stie ca Argesul avea 50 la suta dintr-un eventual transfer la o echipa din strainatate intr-o perioada de cinci ani, iar Becali cu buna stiinta a escrocat acest club. El a avut o oferta concreta, pe masa,de la Palermo in valoare de 5 milioane, dar patronul Stelei nu a vrut sa-i dea drumul, deoarece trebuia sa ne dea noua 2.5 milioane de euro.

A gandit ca deja platise pe el 1.800.000, iar acum daca ne mai dadea si 2.500.000 de euro iesea in pierdere. Oferta a existat, Ioan Becali stie de ea. Acum sper ca autoritatiile abilitate se vor autosesiza”, a precizat Enoiu.

“Am crezut ca un prost ca Gigi ne va salva”

In continuare administratorul juduciar al clubului FC Arges si-a spus nemultumirea vizavi de Gigi Becali. “Am crezut pana in ultima clipa ca un prost ca Gigi ne va salva. M-am luat dupa unul si dupa altul, ca vezi Doamne, Duckadam a vorbit cu Gigi sau cu cineva din anturajul dansului, iar patronul Stelei ne va cumpara pentru 500.000 de euro cele 50 la suta din procentele pe care le mai detinem pana in vara anului viitor pe Cristi Tanase.

A fost o vrajeala de doi lei, iar acum FC Arges aproape ca a murit. Daca Gigi Becali il vindea atunci pe Tanase la Palermo sau daca ne cumpara cele 50 la suta din procentele pe care noi le mai avem, atunci Argesul era salvat de faliment.

Insa el acum am auzit ca i-a prelungit contractul lui Tanase scadent in vara anului viitor pe o perioada de trei ani, iar noi vom ramane cu buza umflata. O sa vedeti ca, la anul, la o luna dupa ce noul contract va intra in vigoare, Tanase va fi vandut in strainatate, iar Gigi o sa ramana cu toti banii”, a incheiat acesta.

Sursa: fanatik.roloading...

Adauga un comentariu