Cancan ultimă oră

Un nou duet în muzica din România? Ce a răspuns Culiță Sterp când a fost întrebat dacă va lansa o melodie cu Vulpița

Publicat: 07 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică de petrecere din România. Celebrul cântăreț se bucură de câțiva ani de o popularitate la care mulți alți artiști viseaza numai. Prin muncă mult, el a reușit să ajungă acolo unde și-a propus iar acum, de fiecare dată când lansează o melodie nouă, ajunge în Trending pe YouTube. Fanii l-au întrebat pe Culiță Sterp dacă are de gând să scoată o melodie cu Vulpița, un personaj extrem de popular care a ținut primele pagini ale presei în ultimele luni și care, în ciuda faptului că nu are la fel de mult talent muzical,a reușit să se lanseze în muzică.

„Cred că glumești ?❌ Ei, săracii, sunt nevinovați, nu stiu ce li se întâmpla si alții profita si fac niște bănuți de pe spatele lor cât ține “valul””, a răspuns Culiță Sterp pe pagina lui de Instagram. Răspunsul lui a stârnit un val de reacții pozitive din partea urmăritorilor și a fanilor.

„Ai dreptate!”, „Ai tot respectul pentru răspunsul ăsta!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Culiță Sterp după răspunsul pe care l-a oferit atunci când a fost întrebat dacă are de gând să scoată o melodie cu Vulpița.

Culiță Sterp, mesaj de dragoste pentru o tânără misterioasă

Culiță Sterp are o iubită pe care, deocamdată, o ține departe de ochii curioșilor. Nu și-a făcut publică povestea de dragoste, dar a recunoscut că iubește pe cineva și chiar a acceptat să îi transmite un mesaj celei care a reușit să-l facă să se îndrăgostească de ea.

„Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”, a declarat Culiță Sterp, în exclusivitate, la Teo Show.

Adauga un comentariu