Eveniment-Social

Un nou film romanesc de senzatie, lansat la Iasi – VEZI TRAILERUL FILMULUI

Publicat: 28 feb. 2011

O noua premiera de gala a unei productii cinematografice autohtone. Actorii filmului „Buna! Ce faci?” se vor intalni cu publicul din Iasi vineri, 4 martie 2011, de la ora 19.00, la Cinema Victoria. Astfel, comedia romantica romaneasca „Buna! Ce faci?” va avea si premiera in aceeasi zi. Filmul va rula la Cinema Victoria pana pe 10 martie.
De asemenea, vineri, publicul va avea ocazia sa se intalneasca atat cu scenarista Lia Bugnar, cat si cu actorii Adrian Paduraru, Paul Diaconescu, Ana Popescu, Sabrina Iaschevici si producatorul Tudor Reu.
Filmul „Buna! Ce faci?”, in regia lui Alexandru Maftei, este povestea a doi soti care, dupa 20 ani de casnicie, nu mai simt nici o atractie unul fata de celalalt. Gabriel, interpretat de Ionel Mihailescu, este pianist, iar Gabriela, interpretata de Dana Voicu, este patroana unei mici spalatorii de lux. Fiecare dintre ei isi cauta iubirea in alta parte si, dupa cateva nopti de chat nebun, amandoi sunt convinsi ca si-au gasit perechea. Nici unul nu banuieste, insa, ca partenerul de care s-a indragostit pe Internet nu e deloc un necunoscut. Chiar daca este deosebit de libertin in propriile relatii sexuale, baiatul lor de 17 ani, Vladimir, este mai mult decat intrigat cand le descopera idila. Filmul are la baza un fapt real, pe care saptamanalul cultural „Dilema veche” il semnala la inceputul lui 2006, la rubrica „Cu ochii in 3,14”.loading...

Adauga un comentariu