Actualitate

Un nou invitat de marca! Stefan Coste, presedintele Camerei de Arbitraj si Mediere din Iasi, va fi prezent la o noua emisiune BZI LIVE. Detalii despre mediere si arbitraj

Publicat: 12 feb. 2018

Stefan Coste, presedintele Camerei de Arbitraj si Mediere din Iasi, va fi prezent la BZI LIVE pentru a raspunde tuturor celor care vor sa afle mai multe detalii despre mediere sau arbitraj, doua metode prin care se pot evita procesele de lunga durata. 

La nivelul judetului, anual, se solutioneaza zeci de cazuri prin cele doua alternative la procesele clasice, care pot sa dureze ani de zile si de multe ori nu au finalitatea dorita de cei care intenteaza procesele. Medierea sau arbitrajul ofera solutii la orice tip de problema, indiferent de domeniu, si poate dura maxim 6 luni de zile. Stefan Coste este unul dintre cei mai cunoscuti experti in mediere din Iasi, care a solutionat cazuri in care au fost efectuate tranzactii de milioane de lei. Pe langa meseria de mediator, acesta este si un notar cu experienta de peste doua decenii. Emisiunea va putea fi urmarita in direct de toti cei care acceseaza pagina de facebook https://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Lasa aici intrebarile tale si vei primi raspunsurile in direct de la Stefan Coste.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, adunand fiecare in parte zeci de mii de vizualizari.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Adauga un comentariu