National

Un nou meci amical pentru FCM „Poli”

Publicat: 20 feb. 1999

FCM „Poli” Iasi isi continua seria jocurilor amicale in aceasta perioada de pregatire. Miine, cu incepere de la ora 11.00, pe terenul 2, din complexul „Emil Alexandresu”, se va disputa intilnirea dintre echipa ieseana si divizionara C, Minerul Comanesti. Acest joc este al treilea sustinut pe teren propriu de catre formatia noastra, de la revenirea lotului lui Mihai Romila din cantonamentul de la Cimpulung.

In ultimul joc disputat, tot pe terenul 2, iesenii au invins cu scorul de 2-1, o alta reprezentanta a esalonului trei, Unirea Botosani. Pentru intilnirea cu minerii din Comanesti, cuplul Romila-Ciocirlan-Costas are la dispozitie urmatorii jucatori: Cimpeanu, Colceag, Popa, Petrache, Urdaru, Bordeanu, Zanc, Botan, Matinca, Ilie, Tiron, Frunza, Manole, Cotan, Paraschiv, Ionescu, Stancu, Cojocaru, Serban, Gheban, Chiper, Soponariu, Onofras si Sandu.

Staff-ul tehnic iesean ar putea incepe jocul cu urmatorul „11”: Cimpeanu-Popa, Urdaru, Petrache, Bordeanu-Botan, Matinca, Ilie, Tiron-Stancu si Cojocaru. Din acest lot, vor ramine 22 de jucatori. Pe unele posturi, lupta va fi deosebit de interesanta. Pentru postul de portari, concureaza doi jucatori de valoare, Nelu Cimpeanu si Sorin Colceag.

La jocul amical dintre FCM „Poli” si CFR Pascani, disputat pe stadionul „Tineretului”, Paul Costas, antrenorul portarilor, a afirmat ca lupta pentru titularizare este deschisa, lucru normal, deoarece, in momentul de fata ambii gool-keperi se afla intr-o forma destul de buna. Un lucru bun in acest lot este si infuzia de tineret cu jucatori care nu sint adusi de prin alte zari, ci din propria pepiniera. Chiper, Sandu sau Onofras sint jucatori care nu peste mult timp, printr-o pregatire serioasa, pot deveni titulari de baza ai echipei din Dealul Copoului.loading...

Adauga un comentariu