National

Un nou mesaj a lui Victor Ponta dupa moartea lui Dan Condrea. „Coruptia sinucide!”

Publicat: 23 mai 2016
1
Un nou mesaj fost postat in aceasta dimineata pe pagina de Facebook al fostului premier Victor Ponta legat de moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.
”Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca – ” A fost nevoie sa moara oameni ” ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil!!! Nu-i asa Domnule Presedinte?!? Si mai cred ceva – ” Coruptia ucide ” doar cand are interese personale si directe domnul Iohannis / in celelalte cazuri „coruptia sinucide”!!”. Fostul premier Victor Ponta a avut o prima reactie duminica seara dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

„Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!
Ps – am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape patru ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema „Hexi Pharma” / la fel in mandatul de trei ani al Premierului Emil Boc!!!”, a scris Victor Ponta, seara trecuta, pe Facebook.

Adauga un comentariu