Eveniment-Social

Un nou partid la Iasi. Reprezentantii formatiunii vor sa-i faca zile negre lui Adomnitei

Publicat: 09 iul. 2014

@ Liberalii din Iasi s-au ales cu un nou adversar politic @ La Iasi a luat fiinta Partidul Reformator Liberal, din care fac parte consilieri judeteni si primari ai liberalilor ieseni satui de dictatura lui Cristian Adomnitei

Recent, la Iasi a fost lansat Partidul Reformei Liberale, formatiune infiintata de Calin Popescu Tariceanu, actualul presedinte al Senatului si fostul premier al Romaniei. Lansarea oficiala a avut loc ieri la Directia Agricola din municipiul Iasi, unde au participat cateva zeci de persoane, primari, consilieri judeteni, dar si simpli ieseni. Saptamana trecuta, la Bucuresti a avut loc lansarea oficiala a formatiunii pe intreaga tara, iar la sfarsitul acestei luni ar urma sa aiba loc si congresul national al partidului.

„Noi, la Iasi, de cand s-a destramat USL, am fost anuntati ca nu se poate lucra cu PSD. Aceasta decizie a fost una gresita. Una am stat de vorba si alta am vazut. S-a destramat USL, iar in urma acestui lucru am vazut cum Crin Antonescu si sefii de filiale judetene au tradat interesele electoratului ce ne-au trimis pe functiile pe care le avem astazi. Noi dorim sa ramanem constanti si fideli electoratului ce ne-a trimis in Consiliul Judetean”, a spus Victor Chirila, cel care va coordona activitatea Partidului Reformei Liberale la Iasi.

Acesta a aratat si ca la nivelul Consiliului Judetean noua formatiune va colabora in continuare cu PSD. Din comitetul de initiativa mai fac parte consilierii judeteni PNL Mihai Florin, Iordan Vintila si Ciprian Rosca. „PNL a devenit un detergent al PDL si acest lucru trebuie schimbat. In Consiliul Judetean am format un grup liberal, vrem sa infiintam si acest nou partid si cred ca finalul acestei luni vom oficializa totul. Vrem sa devenim o forta politica in tara, avem de partea noastra foarte multi primari, din grupul de initiativa mai fac parte si fosti membri ai PNL nemultumiti de actuala conducere a partidului”, a adaugat Victor Chirila.

Citeste si: Scandal la PNL Iasi! Adomnitei a fortat excluderea dizidentului Chirila din partidloading...

Comentarii
  • Domnule Chirila pot adera minore la aceasta formatiune ? sedintele se vor tine la Pietrarie la vila lui Cosuta ? De ce nu dati dovada de un pic de decenta si sa va vedeti de traba dv cresteti nepotii ajunge cat ai furat si mintit

Adauga un comentariu