Eveniment-Social

Un nou partid va fi lansat astazi la Iasi

Publicat: 08 iul. 2014

Liberalii din judetul Iasi au un nou adversar politic. Aripa disidenta din PNL, coordonata de Calin Popescu Tariceanu, actualul presedinte al Senatului Romaniei, isi lanseaza deja filiale in toata tara. Astazi, la Iasi, va avea loc lansarea filialei judetene a Partidului Liberal Reformator. Aceasta aripa face parte din Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale, iar de coordonarea organizatiei se va ocupa consilierul judetean Victor Chirila, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Iasi. Partidul lui Tariceanu se vrea o anexa a PSD, apropiatii acestuia aratandu-se dispusi sa refaca fostul USL in intreaga tara. Din acest motiv, Victor Chirila a si fost exclus din PNL Iasi. Alaturi de acesta insa, in noul partid se vor alatura alti trei consilieri judeteni, Florin Mihai, Iordan Vintila si Ciprian Rosca, toti nemultumiti de modul cum Cristian Adomnitei conduce organizatia PNL Iasi. Lansarea va avea loc la sediul Directiei Agricole din centrul municipiului Iasi.

Citeste si: Razboi total in PNL Iasi, Adomnitei forteaza excluderea lui Victor Chirilaloading...

Comentarii
  • hai lasati ne cu tariceanu vostru cu chirila, liberalii si moartea ma.mi voastre ******* liberale. nu aveti nic o sansa sa roadeti osul liberali im.pu.ti.ti

  • chirila victoras fa tu partid reformator liberal da’ nu cu fostii activisti ai securitatii , ca ala ce a fost primar la tg frumos,tataru gheorghe zis suzy buze’ moi , alias gica cuuuur de fier…..

  • Ai dreptate privitor la coruptul din Tg. Frumos. M-am ingrozit la cate am auzit despre el. Opt partide pana la asta de acum, parandarat de 25%( cu Feopenta impreuna), pidosnic, fara cuvant, sufera de narcisism, netuns, cam betivan, ceva droguri si mincinoooos cat cuprinde. Curat reformator. Atentie Victore cu cine pleci la drum.

Adauga un comentariu