Eveniment-Social

Un nou rond pe Drumul European la iesirea din Iasi

Publicat: 19 aug. 2016
1

Pe Drumul European 583, la iesirea din municipiul Iasi, ar urma sa apara un nou sens giratoriu. Dupa cel facut la intrarea spre pasajul de la Era Shopping Park si cel de la Antibiotice SA, un nou sens giratoriu ar urma sa apara in dreptul soselei de centura a orasului, langa magazinul Black Sea. Rondul va fi facut la solicitarea reprezentantilor magazinului si are deja avizul tuturor institutiilor cu atributii in acest sens.

Zilele trecute a avut loc o intalnire intre reprezentantii societatii, cei ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, care administreaza soseaua, ai Politiei Rutiere, Primariei municipiului Iasi si primariei comunei Valea Lupului, in care s-a pus si aceasta problema. Decizia a fost in final una favorabila pentru constructia sensului giratoriu. Acesta este insa unul provizoriu si urmeaza sa fie facut din bidoane de plastic umplute cu nisip.

„Au fost discutii cu privire la identificarea unei solutii privind traficul din zona. La solicitarea societatii respective, s-a convenit montarea acelui sens giratoriu, totul urmand a fi realizat pe cheltuiala solicitantului. Lucrarea ar urma sa fie gata la sfarsitul acestei luni”, a spus Marian Serbescu, consilier al prefectului judetului Iasi.
Comentarii
Adauga un comentariu