Cancan

Un nou scandal în lumea muzicii populare. Saveta Bogdan s-a dezlănțuit la adresa Elenei Merișoreanu

Publicat: 19 mart. 2021
scandal lumea muzicii populare
Artistele Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu sunt în plin scandal

După ce Maria Dragomiroiu a acuzat-o pe Elena Merișoreanu că este mincinoasă, un nou scandal se prefigurează în lumea muzicii populare. De data aceasta, protagonistele sunt Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu, care și-au adresat cuvinte grele. Toate aceste intrigi au pornit de la acuzațiile Elenei Merișoreanu că Saveta Bogdan ar fi dansat la bară.

Zilele trecute s-a reaprins scandalul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu în legătură cu pensia încasată de cea dintâi interpretă de muzică populară. Concret, Maria Dragomiroiu s-a plâns în mediul online că are o pensie foarte mică. În replică, Elena Merișoreanu a spus că pensia acesteia este mică deoarece nu a fost angajata niciunui ansamblu artistic. Mariei Dragomiroiu nu i-a convenit deloc ce a spus Elena despre ea și a făcut-o răutăcioasă, invidioasă și mincinoasă.

„Peste tot unde se duce la televior, se duce să vorbească despre colegi. Nu e frumos, nu e bine să judeci. După o emisiune în care era vorba de pensia mea celebră, atunci a venit să spună că probabil n-am muncit și de asta. Nu o invidiez, dar îmi pare rău de răutatea asta”, a precizat Maria Dragomiroiu.

Scandal în lumea muzicii populare

Într-adevăr, în vizorul Elenei Merisoreanu a intrat şi artista populară Saveta Bogdan. Concret, Elena Merișoreanu a acuzat-o pe Saveta Bogdan că a dansat la bară. În replică, Saveta Bogdan a spus că Elena vorbeşte de rău pe toată lumea şi este o „intrigantă, o bârfitoare şi o invidioasă”.

„Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei şi răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieşit să spună la o emisiune de succes că, vai, ea e aşa, e aşa… Eu nu sunt Saveta Bogdan, că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste”, a spus Elena Merișoreanu.

În urma acestor acuze, Saveta Bogdan a luat foc și a avut o reacţie dură la adresa artistei roșcate. Totodată, ea s-a disculpat cu privire la respectivul dans la bară la care a făcut referire Elena Merișoreanu.

„Sunt foarte supărată pe Elena Merișoreanu, care vorbeşte prostii! Eu am făcut un filmuleţ la Rocada vedetelor în 2016. A fost un filmuleţ, o joacă. Elenei Merișoreanu îi place să mintă, să bârfească. Să-i fie ruşine! Pe toată lumea vorbeşte de rău. E o intrigantă, o bârfitoare şi o invidioasă! Eu nu sunt balerină să dansez la bară. Nu-şi vede de bătrâneţea ei, că nu poate să mai meargă cu picioarele. Merg şi eu la toate posturile tv s-o fac de comandă! M-a jignit, e invidioasă pe mine că apar la tv? Dacă o văd o scuip în ochi!”, a apus, vizibil nervoasă, Saveta Bogdan.

În urma acestor acuzații, e mai mult decât clar că acest scandal va ține în priză lumea muzicii populare.

Comentarii
Adauga un comentariu