International

Un nou SCANDAL in SUA! Un agent secret, acuzat ca a agresat sexual o minora pe care trebuia sa o protejeze!

Publicat: 25 oct. 2012
1

Un ofiter Secret Service din cadrul dispozitivului de securitate al resedintei vicepresedintelui Joe Biden a fost arestat luni prentru o presupusa agresiune sexuala comisa asupra unei fete in varsta de 14 ani aflata in custodia sa, potrivit agentiei de stiri Mediafax.

Hector Reynaldo Cuellar, originar din regiunea Woodbridge (Virginia), a fost acuzat de trei capete de agresiune sexuala si trei capete de comportament indecent fata de un copil aflat in custodia sa, potrivit unui raport al Departamentului de Politie din tinutul Prince William, relateaza postul Fox News in pagina electronica.

El este retinut fara posibilitatea eliberarii pe cautiune.

Apartenenta sa la Secret Service nu este mentionata in acest raport, insa Fox News citeaza surse potrivit carora Cuellar, in varsta de 51 de ani, este un ofiter mobilizat la resedinta vicepresedintelui din Washington D.C.

„Suntem la curent cu arestarea acestui angajat. El a fost suspendat pana la finalul actiunii judiciare”, a declarat pentru postul american Ed Donovan, un purtator de cuvant al Secret Service, refuzand sa ofere informatii suplimentare.

Politia a fost sesizata prima, duminica, in legatura cu acest incident, potrivit raportului politiei despre incident. „La 21 octombrie, detectivi din cadrul Special Victim Unit au primit un raport privind o agresiune sexuala in regiunea Woodbridge din tinutul Prince William”, se arata in raport. Cuellar a fost arestat luni, in urma unei investigatii a politiei.

Investigatia politiei a aratat ca fata, in varsta de 14 ani, a fost agresata sexual in mai multe randuri, in perioada august-octombrie 2012, potrivit acestui document, in care se precizeaza ca agresorul este un membru al familiei.

Adauga un comentariu