Sport

Un nou scandal in tenis! Sume mari pariate pe un meci de la Australian Open

Publicat: 25 ian. 2016
1

Continua scandalurile din tenisul mondial! Un meci de la Australian Open este suspectat de blat, dupa ce un site important a suspendat pariurile pentru partida respectiva, una într-adevar modesta, de pe tabloul de dublu-mixt.

Conform New York Times, site-ul Pinnacle Sports, unul dintre cele mai mari si mai influente din industria de betting sportiv, a luat masura ca urmare a unei activitati suspecte detectate înainte de partida dintre Lara Arruabarrena – David Marrero si Andrea Hlavackova – Lukasz Kubot.

Câteva persoane au plasat sume neobisnuit de mari pentru competitia de dublu-mixt, iar aproape toti banii au fost mizati pe victoria echipei Hlavackova – Kubot. Cei doi au câstigat în doua seturi, 6-0, 6-3, iar primul set a durat doar 20 de minute.

Dupa ce au detectat volumul neobisnuit de pariuri pe victoria cuplului format din cehoaica Hlavackova si polonezul Kubot, oficialii Pinnacle au decis sa scada drastic cotele pentru victorie, apoi au limitat suma maxima de pariat de la 500 de dolari la 100 de dolari. Pariurile au continuat sa curga, astfel ca meciul a fost blocat din oferta.

De obicei, meciurile din primul tur al turneului de dublu mixt genereaza un flux mic de pariuri. Acum, însa, pe un alt site, 25.000de dolari au fost mizati pe partida suspectata. În comparatie, alte trei meciuri din primul tur jucate duminica în turneul de dublu mixt au generat împreuna 2.000 de dolari.

La declaratiile de dupa partida, Arruabarrena si Marrero au negat implicarea într-un eventual meci trucat. Marrero si-a justificat evolutia slaba printr-o accidentare la genunchi. O purtatoare de cuvânt a Federatiei Internationale de Tenis a declarat ca institutia nu a fost notificata în privinta vreunei activitati suspecte.

Acest scandal vine dupa ce, în urma cu o saptamâna, mai multi jucatori importanti din circuitul ATP au recunoscut ca au existat momente în care li s-a propus sa piarda o partida contra unei sume consistente de bani.

Adauga un comentariu