Eveniment-Social

Un nou sef la Inspectoratul Teritorial de Munca

Publicat: 05 nov. 2012

George Tanasievici este noul inspector sef adjunct SSM (Sanatate si Securitate in Munca) al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Iasi. In aceasta saptamana, urmeaza sa fie eliberat ordinul de numire in functie de la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. George Tanasievici a obtinut aceasta functie prin concurs organizat la Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Acesta lucreaza de ani de zile in cadrul ITM Iasi la Serviciul de Sanatate si Securitate in Munca si este pentru prima data cand ocupa o functie de conducere in cadrul unitatii. Pana acum functia de inspector sef adjunct SSM a fost ocupata de Liliana Gaina, inspector la ITM Iasi. „Am participat la concurs alaturi de alti trei candidati dintre care doi sunt colegi. Dupa proba scrisa, am ramas in cursa, ca sa spun asa, alaturi de un alt coleg din ITM. La interviu am obtinut o nota mai mare si astfel am trecut acest concurs. In cursul acestei saptamani urmeaza sa vina si ordinul de numire. Este prima oara cand particip la concurs pentru a ocupa o functie de conducere”, a declarat George Tanasevici, care este si purtator de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi.loading...

Comentarii
  • …Ca sa vezi la proba de INTERVIU s-a facut departajarea…ca si la I.N.MAGISTRATURA la admitere Cei care se claseaza castigatori incontestabili sunt surclasati la interviu unde de pe locul 2** (perdant)devii invingator…Ce vorbim? RUSINE nationala,Combaterea anticoruptiei.

  • Ina, unde nu te pricepi, nu te baga ! Un interviu poate stabili cu totul si cu totul alte chestii decat un concurs bazat strict pe legislatie, in sensul ca poate contura aspecte legate de profilul managerial dar si socio-moral al candidatului. Iar George are veleitati deosebite in domeniu, recunoscute inclusiv de catre Autoritatea Europeana de Munca.
    In alta ordine de idei, nu inteleg de ce aceasta stire apare la sectiunea SPORT?! Oricum ar fi, George, mult succes !!!

  • da` pe Albulescu cand il schimba careva ca o sa moara acolo pe scaun de cum sta de strans lipit.Ce rau cand unii nu pot sa vada ridicolul situatiei in care se afunda.

  • Alo ? diferent din ce partid e , trebuie sa-si faca treaba. Uite, la Fondal International, sef de personal este unul Murariu Gheorghe. In afara ca nu se respecta nicio lege a muncii, acest individ isi bate joc de oameni intr-un stil BARBAR. Conditiile de munca sunt din ev mediu, iar de protectia muncii nici nu a auzit. In plus il fura si-l pacaleasca pe patronul italian cum vrea muschii lui. De aceia e necesar oinspectie fulger, nu ca data trtecuta cand cu un pumn de euro s-a musamalizat TOTUL

Adauga un comentariu