Magazin

Un nou tip de implant face furori printre tineri in strainatate

Publicat: 18 iul. 2013

Nu esti multumit de cele cinci simturi cu care te-a inzestrat natura? A aparut un nou trend care consta in implantarea unor magneti in degete, adresat celor care simt nevoia sa isi extinda capacitatea senzoriala.

Bodyhacker-ul Eric Boyd, care alaturi de cativa prieteni isi va face astfel de implanturi, a explicat care sunt avantajele.

Avand degete cu magneti, vei simti ceea ce in mod normal nu iti este accesibil. Poti percepe campuri magnetice, vei atrage diferite metale carora le poti determina caracterul feros si poti detecta campuri electrice mari, asa cum face un cuptor cu microunde, astfel ca atunci cand te vei apropia de acest tip de aparate vei simti vibratiile electricitatii de 60 Hz care va trece prin mainile tale.

Implanturile se adreseaza si celor care lucreaza cu electronice, pentru ca ii vor ajuta sa simta cand curentul trece prin fire, sunt utile pentru detectarea alarmelor din anumite magazine, dar si a starii de functionare a unor motoare mari, cum este cel al frigiderului sau al autoturismului. De asmenea, pot fi folosite pentru diverse trucuri, cum ar fi ridicarea prin simpla atingere a unor obiecte metalice.

Cu toate acestea, nimic nu este nou. De ce ar vrea totusi cineva sa aiba implanturi magnetice in degete?

Ei bine, oamenii sunt interesati sa le detina pentru ca tehnologia le poate amplifica efectul, transformandu-le in gadget-uri atractive. Exista companii care au inceput sa dezvolte diferite dispozitive menite sa extinda capacitatea senzoriala a utilizatorilor. Grindhouse Wetware, de pilda, lucreaza la un produs numit Bottlenose care se muleaza pe degete si le inzestreaza cu simturi aditionale, scrie apropo.roloading...

Adauga un comentariu