Beauty

Un nou trend bizar de frumusete: Au aparut sprancenele Luna

Publicat: 11 iul. 2019
6

Lumea frumusetii si cea a modei sunt intr-o permanenta schimbare. De-a lungul timpului, ne-au invatat ca din cand in cand oamenii uita de reguli si chiar de logica, astfel ca apar unele trenduri extrem de bizare.
Iar retelele de socializare duc la raspandirea acestor tendinte nu tocmai obisnuite. Cel mai recent astfel de trend este cel al sprancenelor Luna. Asa cum probabil ai intuit, au ceva de-a face cu astrul noptii.

Bineinteles, daca nu ai de gand sa participi la un bal mascat, sprancenele Luna nu sunt o ideea prea buna. Dar exista o explicatie pentru care a aparut acest trend neobisnuit. De fapt, sprancenele Luna nu sunt ceea ce par a fi, ci sunt adaugate in Photoshop de artistul si agentul de modeling Stefan James. 

Vezi si: Eyelinerul alb, interesant si indraznet! Cum il purtam vara aceasta

Inainte de a pune bazele agentiei de modelling Skyz Agency, James a avut o pagina Instagram dedicata trendurilor bizare de frumusete si moda. Contul poarta denumirea @skyzedits si are rolul "de a crea comparatii intre frumusetea naturala si machiaj, pentru a evidentia interpretarea publicului asupra frumusetii in societatea moderna", a declarat Stefan pentru Unilad.

"Mi-am facut prieteni grozavi si numeroase conexiuni cu modele carora le-am editat pozele, iar acum sunt agentul lor", a mai spus creatorul sprancenelor Luna.

James a spus ca a creat sprancenele Luna dupa ce Hayley Bui, influencer pe Instagram, i-a spus cat de mult iubeste Luna.

"Am transformat-o intr-un stil pentru sprancene pentru ca editarea este pasiunea mea", a mai spus acesta. Daca te-ai fi asteptat ca reactiile la sprancenele Luna sa fie predominant negative, s-au dovedit a fi surprinzator de impartite. Unii useri de pe retelele de socializare au spus ca le adora, in timp ce altii le-au catalogat ca fiind bizare sau inspaimantatoare. "Pentru mine totul se reduce la creativitate. Cred ca oamenii care au o minte inchisa nu vor sa vada o schimbare. Dar cu toate acestea, traim intr-o noua era in care creativitatea si gandirea libera sunt unele dintre cele mai apreciate lucruri", a mai spus James.

Studio Paradiz

Adauga un comentariu