Eveniment-Social

Un nou val de angajari la Compania de Transport Public Iasi

Publicat: 10 iul. 2019

In aceasta perioada, Compania de Transport Public Iasi organizeaza o selectie în vederea ocuparii mai multor posturi ramase vacante in cadrul institutiei. Este vorba despre mai multe posturi vacante din cadrul Sectiei nr. 3 Tramvaie , fiind cautati in special electricieni, lacatusi mecanici, sudori, strungari si bobinatori.

Vezi si: Legatura directa de transport intre Gara Iasi si Aeroport. Mai multe modificari in transportul public – FOTO

Conditiile minime de participare pentru cei care doresc sa se angajeze in cadrul CTP Iasi sunt ca acestia sa fie absolventi de scoala profesionala de specialitate sau 8 clase si curs calificare, iar pe deasupra sa fie in capacitate deplina de exercitiu.

Vezi si: Incepe licitatia pentru cumpararea de autobuze noi la Iasi

"Avem posturi vacante de electricieni, lacatusi mecanici, sudori, strungar si bobinator. Este important sa fii absolvent al unei scoli profesionale de specialitate ori sa fi încheiat 10 clase si un curs de calificare, sa fii apt din punct de vedere medical si sa nu ai antecedente penale. Criteriile de selectie sunt experienta în domeniu; cunostinte specifice activitatii", au precizat reprezentantii Companiei de Transport Public Iasi. Dosarul de înscriere la selectie va contine CV, actele de stare civila si studii, certificat calificare si cazier judiciar.

Vezi si: De necrezut: Batjocura la adresa iesenilor! Iata cine a cumparat harburile de autobuze folosite de RATP Iasi

 loading...

Adauga un comentariu