Eveniment-Social

Un nou zbor de pe Aeroportul Iasi. Cursa directa spre Liverpool din toamna. Cat vor costa biletele?

Publicat: 27 iul. 2018
1

Din aceasta toamna, iesenii, si nu numai, vor putea calatori direct cu avionul de pe Aeroportul International tocmai spre o noua destinatie din Marea Britanie. Astfel, din luna octombrie, compania Wizz Air deschide ruta directa Iasi Liverpool, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana.

Pretul unui bilet pe segment de zbor pleaca de la 109 lei pe pasager. Locuitorii din regiunea Moldovei vor avea posibilitatea sa calatoreasca spre aceasta noua destinatie de doua ori pe saptamâna, respectiv in zilele de luni si vineri, prima plecare avand loc in 29 octombrie.

"Extinderea retelei de zbor din România a devenit un proces continuu si anuntam frecvent destinatii noi. Astazi lansam zboruri spre Liverpool din trei dintre cele mai importante orase din România, din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, la tarife cu adevarat mici, începând de la doar 109 lei. Populara metropola britanica are multe de oferit turistilor, de la multitudinea de evenimente moderne gazduite, la trecutul sau cultural si economic. Suntem nerabdatori sa îi întâmpinam la bord pe pasagerii nostri spre aceasta destinatie începând cu 29 octombrie", a spus Sorina Ratz, reprezentantul companiei Wizz Air.

În prezent, de pe Aeroportul Iasi, cu operatorul Wizz Air se poate calatori spre destinatii precum Londra (Marea Britanie), Milano, Venetia, Roma, Catania, Bologna (Italia), Larnaca (Cipru), Tel Aviv (Israel), Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Billund (Danemarca), Salonic (Grecia), Paris (Franta), Bruxelles (Belgia).

Citeste si: Noi destinatii deschise de Wizz Air la Aeroportul Iasi

"În anul în care baza Wizz Air de la Iasi împlineste doi ani, un nou zbor direct Iasi – Liverpool completeaza oferta de calatorii cu avionul de pe aeroportul nostru. Anuntul despre introducerea noului zbor în toamna vine la scurt timp de la deschiderea mai multor rute spre orase din Europa la începutul acestei luni, când o a doua aeronava Wizz a fost alocata bazei de la Iasi. În prezent, sunt 15 rute externe operate de Wizz Air pe Aeroportul Iasi, aceasta fiind compania care asigura un volum de trafic însemnat. Legatura Iasului cu Liverpool, unul dintre principalele orase englezesti si zona metropolitana, este extrem de benefica pentru tinerii care aleg sa studieze acolo, pentru comunitatile de români din regiunea noastra care lucreaza în acest oras, dar si pentru sustinerea turismului. Speram ca prin deschiderea acestei rute sa reusim sa aducem la Iasi si turisti din Liverpool, pentru ca si orasul nostru merita vizitat", a spus Catalin Bulgariu, directorul Aeroportului International Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu