Cancan

Un nou zvon că Delia Matache ar fi însărcinată. Cum a reacționat vedeta

Publicat: 06 apr. 2021
Delia Matache însărcinată
În showbizul autohton au apărut din nou zvonuri cu privire la o eventuală sarcină a Deliei

Showbiz-ul autohton a fost luat prin surprindere de un nou zvon cum că Delia Matache ar fi însărcinată, iar vedeta a luat atitudine. Speculațiile cu privire la o posibilă sarcină au pornit de la niște imagini în care Delia purta haine mai largi. Astfel, vestimentația vedetei ar fi avut rolul de a masca burtica acesteia…

Delia s-a plictisit să tot audă în stânga și în dreapta de subiectul cu privire la sarcină și copil! Astfel, vedeta blondă a reacționat pe rețelele de socializare după ultimele zvonuri cum că ar fi însărcinată.

Delia Matache, însărcinată?

Delia este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Recent, artista a stârnit controverse după ce au apărut imagini cu ea și sora ei plimbându-și nepoția în parc. Astfel, la acel moment au apărut speculații că sub hainele acelea largi se ascunde o burtică de gravidă.

Oricum, nu este prima dată când apar zvonuri că Delia ar fi însăcinată. Și ca de fiecare dată, artista este deranjată și s-a săturat să tot audă despre acest subiect. Așadar, chiar dacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei Răzvan Munteanu, Delia nu se gândește încă la copil. Și aceasta în primul rând pentru că lumea din jurul ei consideră că „ar fi cazul”.

Totuși, cu fiecare ocazie, fanii acesteia îi pun întrebări despre copil, dacă are de gând să facă unul sau motivul pentru care nu face. Ca drept răspuns pentru curioși, Delia a publicat mai multe imagini, pe pagina ei de Instagram, cu abdomenul plin de pătrățele. Vedeta arată senzațional, iar internauții au înțeles că nu este vorba de nicio sarcină, cel puțin pentru moment.

Cum a reacțional Delia după apariția zvonului

Mai mult, Delia a făcut declarații despre ce înseamnă să aducă pe lume un copil și de ce o stresează foarte mult întrăbările oamenilor din jurul ei.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, povestea artista.

Mama Deliei îi ia apărarea

De asemenea, și mama artistei, Gina Matache, a precizat că Delia este enervată de această întrebare și că își dorește să aibă copii, dar nu acum.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil!”, povestea Gina Matache.

În același timp, și soțul vedetei, Răzvan Munteanu, a menționat că își doresc amândoi un copil și că se lucrează la acest lucru.

„Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”, a conchis el. Așadar, momentan, Delia Matache nu este însărcinată, însă acest lucru nu este exclus în viitorul apropiat.

Adauga un comentariu