Magazin

Un nume urias al tenisului mondial a ajuns FALITA. Si-a dat in judecata familia

Publicat: 23 feb. 2015
1

Un nume urias al tenisului mondial a pierdut peste 45 de milioane de euro si si-a dat familia in judecata, sustinand ca banii i-au fost furati si cheltuiti in mod nejustificat.

Fosta mare jucatoare Arantxa Sanchez Vicario s-a prezentat in fata unui tribunal din Barcelona, dupa ce si-a dat tatal in judecata.

In reclamatia depusa, Sanchez sustine ca tatal sau, impreuna cu fratele Javier si alti doi avocati, i-au furat in jur de 45 de milioane de euro.

Sanchez a declarat in fata instantei ca este falita, motiv pentru care traieste din doar 1.500 de euro pe luna.

„Sunt falita si vreau ca familia mea sa-mi explice de ce am atat de multe datorii. Pana si statul din Luxemburg imi solicita bani pe care nu-i pot plati. Tatal meu imi spunea sa fiu linistita, ca banii pe care-i voi castiga imi vor ajunge pentru a trai si urmatoarele doua generatii”, a spus Sanchez.

Intrebata de ce nu si-a trecut conturile pe numele sau dupa ce a devenit majora, Sanchez a spus ca a lasat banii in grija familiei deoarece nu avea timp sa-i gestioneze, fiind ocupata cu tenisul.

„Eram in apogeul carierei. Ma antrenam toata ziua si calatoream 10 luni si jumatate pe an”, a mai spus Sanchez.

Arantxa Sanchez, fost numar unu mondial in 1995, are in palmares trei titluri la Roland Garros, unul la US Open si cate doua finale la Australian Open si Wimbledon.

Doar din tenis, Sanchez a castigat peste 16 milioane de dolari.

Adauga un comentariu