Eveniment-Social

Un operator iesean isi cumpara automobile de un milion de lei

Publicat: 25 ian. 2013
1

ApaVital va achizitiona mai multe automobile in valoare de peste un milion de lei. Operatorul iesean va cumpara o lista lunga de masini, printre care se vor regasi 15 autovehicule tip break si trei autovehicule cu tractiune 4×4. Compania care se ocupa de furnizarea si epurarea apei in judetul Iasi va cheltui aproximativ 1,25 milioane de lei pentru reinnoirea parcului auto. Motivul sta in uzura autovehiculelor actuale care sunt supuse zilnic la trasee dificile, pretul noilor masini fiind amortizat prin casarea celor uzate. „Dorim sa achizitionam cinci autoturisme tip break pentru echipele noastre de interventie in cazul avariilor. La o anumita perioada de timp, reinnoim parcul auto al companiei din cauza costurilor de intretinere a masinilor uzate. Angajatii nostri care trebuie sa intervina la statiile de pompare vor rezolva problemele prin raspunsul la solicitari in timp util”, precizeaza oficialii ApaVital SA.

Comentarii
    • Nu numai cea mai scumpa apa din tara, dar si cele mai mari furturi. Cati metri cubi pierderi platesc lunar iesenii, fara sa fie real? Nu exista control……..tara numanui….

  • Pai la ce sediu au ce mai conteaza un maruntis de 12.5 miliarde lei vechi.Sa se plimbe stabii cu ele nu? Mancaiar apa sa-i manance(sau cancerul?)Noi FRAIERII LE PLATIM.

Adauga un comentariu