Local

Un pacient cu numeroase tentative de suicid s-a înjunghiat, în gât, cu un cuţit de bucătărie

Publicat: 21 sept. 2021
un bărbat care ține un cuțit în mână
Un bărbat și-a înfipt un cuțit în zona gâtului după o ceartă cu propria soră

R. Ioan, în vârsta de 29 de ani cunoscut cu patologie psihiatrică şi cu mai multe tentative de suicid a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a înjunghiat în gât cu un cuţit de bucătărie.

Medicii susţin că pacientul a ajuns în această stare după ce s-ar fi certat cu sora acestuia. După mai multe îngrijiri medicale, bărbatul a ajuns la Institutul de Psihiatrie Socola.

Un bărbat cu numeroase tentative de suicid s-a înjunghiat în gât cu un cuţit de bucătărie

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a ajuns de urgentă la spital după ce s-a certat cu propria soră şi a încercat să se sinucidă. De altfel, R. Ioan are numeroase tentative de suicid şi era în atenţia medicilor cu o patologie psihiatrică

R. Ioan în vârstă de 29 de ani cu patologie psihiatrică şi cu multive tentative autolitice, după ce a consumat alcool şi în urma unei stări conflictuale intrafamiliale, ceartă cu propria soră, şi-a produs, cu un cuţit de bucătărie de mari dimensiuni, o plagă în regiunea laterocervicală stânga (n.red. zona gâtului). După ce a primit îngrijiri medicale de specialitate, pacientul a fost redirecţionat către Institutul de Psihiatrie Socola. a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Sinucidere sau crimă? Cazul tinerei avocate care a căzut de la balcon

În urmă cu câteva luni, municipiul Iași avea să fie zguduită de o informație dramatică. Vorbim despre o tânără avocată care a căzut de la balconul blocului în care locuia și care a murit ca urmare a impactului. Anchetatorii au luat la acea dată mai multe ipoteze de lucru. De la o crimă până la o posibilă sinucidere.

„Din câte știu, proprietarul apartamentului s-a mutat cu tânăra asta de vreo trei luni… Noaptea trecută, pe la 3:30, am auzit gălăgie, o ceartă. La scurt timp am auzit o bufnitură și un urlet de femeie care a durat câteva secunde, după care s-a făcut o liniște totală. Știți, pe la noi, pe la bloc, mai vin tot felul de boschetari și se mai ceartă, am crezut că ei erau pe acolo, pe jos. Când am ieșit la balcon și m-am uitat, am văzut o femeie întinsă pe asfalt. Prima mea impresie a fost că era un manechin din plastic, nici nu mi-am dat seama că e o femeie în carne și oase acolo!”, a povestit unul dintre vecini la acea dată.

Pe de altă parte, tot în Iași a mai avut un deces suspect. Un tânăr a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un tren. Unele surse din anchetă au povestit faptul că tânărul ar fi vrut să se sinucidă.

Adauga un comentariu