Eveniment-Social

Un panglicar la curtea PD-L Iasi: Florin Hozoc

Publicat: 27 mart. 2008
1

Ambasadorul lui Felix Tataru-GMP pe langa PD-L Iasi are un nume de mare panglicar: Florin Hozoc. Da, e baiatul ala pe care „Ziarul de Iasi” il dadea disparut acum ceva timp, intr-un anunt cu chenar, impreuna cu ceva parale si cu eticheta de tepar. Da, e baiatul ala care se dadea consilier prezidential, de-al lui Traian Basescu, da’ nu era decat un grandoman intrat la Cotroceni pe usa din dos. Da, e fostul baiat de curte si de afacerute al lui Dinu Patriciu. Da, e vechiul tovaras de potlogarii politice, sociologice si cvasi-penale al lui Dan Carlan. Da, e baiatul ala care-a nasit, in 2004, sondajul cu care s-a pacalit Basescu, si l-a pus pe Carlan candidat la Primarie. Da, e baiatul ala care-a lasat ceva datorii la Iasi, in urma Romnet-ului.

Da, agentia aia de (cica) stiri, care avea ca sef peste corespondentii externi un nene cu stagiu lung in slujba patriei. Desigur, e posibil ca unii care s-au nascut ieri sa creada ca Hozoc, baiatul care danseaza pe mese in chiloti, s-a schimbat la fata. Si e acum mai curat, mai uscat, mai ne-panglicar. Acestor nou-nascuti in pelinci le urez succes in alegeri si odihna placuta, dupa. Pentru toti ceilalti, treaba e clara: din Hozoc – sita de matasa si din vrajeala lui – consultanta nu mai faci in veci. Cat despre succesul in alegeri al celor sfatuiti de Hozoc… Dumnezeu cu mila. Si Basescu cu injuratura.

Comentarii
  • Se cam intrevede la Iasi faptul ca PDL-ul chiar nu vrea sa castige alegerile adunandu-si in jur DOAR RAMASITE urat mirositoare. Este problema lor, este strategia lor, daca precum „cainii desertului” aduna doar STARVURI . O fi si asta o strategie de inmormantare. Le dorim succes !

  • Prin `93-`94,Florin Hozoc,era cazat in C12, Complex Studentesc „Codrescu”.Cu ajutorul unui cirlig improvizat(furculita indoita),o sfoara si un bat individul acesta,student la Drept,daca nu ma insel, ne-a furat mincarea pe care o aveam pusa la geam,pe pervaz L-am prins in direct,iar „undita” cu furculita era sub perna lui. Intrebati pe „Mosu”,sportiv,culturist,de cite ori i-a agatat individul punga cu snitele!

Adauga un comentariu