Eveniment-Social

Un partid a batut in cuie listele candidatilor la alegerile parlamentare

Publicat: 16 sept. 2016
1

O formatiune politica ieseana a batut in cuie listele de candidaturi pentru alegerile parlametare din luna decembrie. Liderii filialei judetene a Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) Iasi au decis ca lista pentru Camera Deputatilor sa fie deschisa de actualul senator Varunaj Vosganian, presedintele organizatiei. Acesta ar urma sa fie secondat de Ciprian Rosca, actual ales judetean. In privinta listei pentru Senat, aceasta va fi deschisa de profesorul Vasile Salaru, actual consilier judetean si fost secretar de stat in Ministerul Educatiei.

„În cadrul sedintei Biroului Executiv Judetean ALDE Iasi, care a avut loc joi, 15 septembrie 2015, au fost discutate o seama de chestiuni ce tin de participarea filialei la campania electorala. BEJ a decis, cu unanimitate de voturi, ca lista ALDE Iasi pentru Camera Deputatilor sa fie deschisa de Varujan Vosganian, urmat de Ciprian Rosca, consilier judetean si vicepresedinte ALDE Iasi. Lista pentru Senat va fi deschisa de Vasile Salaru, consilier judetean si presedinte executiv al ALDE Iasi”, au sustinut reprezentantii formatiunii politice iesene.
Comentarii
 • Pai da, domnilor, Vosganian trebuie salvat din ghearele DNA-ului! Daca ramane in exteriorul parlamentului e jale! Cat tupeu! Sa vii dupa alti patru ani in care nu ai facut nimic pentru Iasi si sa cersesti din nou voturile cu promisiuni fara acoperire si fara consistenta, este pur si simplu jignitor! Sa mearga acolo unde ii este locul! La mititica!

 • Ieseni spuneti stop armeanului care ne-a amagit de atitea ori cind era la PNL alaturi de hotii Fenechiu si Adomnitei.- Armeanul el insusi un infractor s-a aliat cu un alt infractor iubaret foc -TARICEANU- si o vrea iar.- Il cunosc bine si pe numitul -nu professor-Selaru.- Asta nu este bun de consilier judetean d,apoi de SENATOR.- Doamne freest.- Este prima oara dupa 89 cind nu voi merge la vot . asta datorita actualei clase politice si presedintelui taciturn de la Cotroceni care nu au tinut cont de vointa poporului roman la referendumul din 2009 privind parlament unicameral si cel mult 300 de parlamentari- Va indemn si pe voi sa boicotati aceste alegeri aranjate de DRAGNEA si IOHANNIS.-

 • Ieseni il mai votati-l pe „Varu-Jan” ca parlamentar de Iasi cand asta nu a facut nimic pentru orasul asta, in afara ca a adus niste bani pentru biserica Armeneasca, in rest nimic.
  Dar umbla cu valiza de bani in porbagajul masinii.
  Hai sa-l trimitem impachetat inapoi la Bucuresti ca nu mai este necesar Iasului, pentru ca nici nu a fost.
  Sa alegem parlamentari numai cu origini din municipiul si judetul Iasi, restul trimisi la plimbare de unde au venit.
  Poate asa o sa avem si noi autostrada si un oras respectat de cei din Bucuresti
  Ce a facut Burestiul in cei 26 de ani, investitiile straine directe in economie si infrastructura Moldovei doar 5%, 20% in Transilvania si Muntenia si 55% in Bucuresti.

  • Se vede clar hegemonia Bucurestiului cand dupa ce isi face bugetul pe spinarea regiunilor investieste mai mult de 55% din bugetul Romaniei in el (deci mai mult de jumatate) si asa intr-o zona care are PIB-ul mai mare decat al Berlinului.
   Poftim democratie
   Pai Bucurestiul are PIB-ul de 4 ori mai mare decat al Regiunii Moldova care este dominata de Iasi cu un PIB de doar 7500 de euro pe cap de locuitor.

Adauga un comentariu