Eveniment-Social

Un pascanean se plimba cu ambulanta ca si cum ar fi masina taxi

Publicat: 08 aug. 2013

De ani de zile, Vasile Petrescu obisnuieste sa petreaca aproape zilnic cu alcool pana nu mai poate sa se tina pe picioare si de cele mai multe ori, ajunge sa adoarma pe unde apuca. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand barbatul de 46 ani a baut pana ce nu a mai putut si a adormit pe strada Ceferistilor din municipiul Pascani.

Un trecator s-a speriat si a anuntat Serviciul de Ambulanta prin 112. Medicii care s-au deplasat la fata locului au constatat cu stupoare ca este vorba despre aceeasi persoana care, de cativa ani buni, tot este carata cu ambulanta la spital tot din cauza solicitarilor facute de catre pascaneni. De fiecare data dupa ce consuma alcool, barbatul se odihneste pe unde apuca si de cele mai multe ori, pare ca este fara suflare. Potrivit medicilor, barbatul nu este bolnav grav, dar cum cetatenii isi fac griji, sunt nevoiti sa intervina la fiecare apel. Si zilele trecute a fost dus la spital pentru a fi stabilizat dupa ce a consumat alcool si chiar si spirt.

Iarna trecuta, acesta a fost la un pas de a deceda dupa ce a fost gasit aproape inghetat pe o alee din municipiu. Si atunci medicii au intervenit sI i-au acordat sprijin medical. Din pacate, la scurt timp dupa ce iese pe poarta unitatii medicale, acesta se intoarce la vechiul obicei: de a consuma alcool.loading...

Adauga un comentariu