Eveniment-Social

Un personaj activ din zona academică ieşeană a dialogat despre relaţiile de familie, un potenţial boom al natalităţii, dar şi despre un boom al dosarelor de divorţ, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 20 mai 2020

Miercuri, 20 mai 2020, la ora 11.00 în Studioul BZI LIVE a fost invitat prof. univ. dr. Nicu Gavriluță – fost decan al Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) Iaşi! Ediţia a avut în prim-plan unul dintre cele mai active personaje din zona academică ieşeană, cunoscut publicist, activ profesor şi autor a numeroase lucrări de impact!

Alături de profesorul Nicu Gavriluță s-a dialogat plecând de la ceea ce am trăit, experimentat în această pandemie de COVID-19. De asemenea, s-a discutat și despre relațiile de familie, despre modul în care acestea au fost afectate de starea de izolare, despre un potențial boom al natalității peste 7-8 luni sau, de ce nu?!, despre un boom al dosarelor de divorț ce ar putea apărea peste câteva săptămâni. De reamintit că, unele dintre ultimele cărţi ale acestuia au avut ca titluri interesante precum „Globalizare şi identitate românească,” Junimea, 2018 şi „Noile religii seculare. Corectitudinea politică, tehnologiile viitorului şi transumanismul”, Polirom, 2018. Astfel, a urmat o ediție extrem de incitanta și de impact pentru noi toți și care a meritat urmărită.
Adauga un comentariu