National

Un politist a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost lovit de un sofer pe care il urmarea

Publicat: 20 sept. 2018

Un politist din Craiova a ajuns la spital, miercuri seara, dupa ce a fost lovit in zona capului de un barbat pe care l-a urmarit dupa ce nu a oprit autoturismul la semnalul regulamentar, potrivit Realitatea de Craiova. Politistul l-a somat pe barbat cu focuri de arma trase vertical, iar cand a incercat sa-l imobilizeze soferul l-a lovit.

De-a dreptul incredibil! Ce a facut un SEF din Politia ieseana in weekend! Subalternii si-au pus mainile in cap cand l-au gasit in ipostaza mai mult decat JENANTA!

Omul legii a fost atacat de un sofer pe care incerca sa il imobilizeze dupa ce acesta a fost somat cu mai multe focuri de arma trase in plan vertical. „S-a pornit in urmarirea acestuia pe o strada laturalnica. Autoturismul a fost blocat in trafic si dupa mai multe focuri trase in plan vertical s-a incercat imobilizarea soferului. Acesta a lovit agentul de politie cu un telefon, asigurandu-si scaparea", a declarat Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj. Barbatul a fost retinut 24 de ore.loading...

Adauga un comentariu