National

Un polițist a bătut grav un tânăr din invidie. Bătaia a avut la o spălătorie auto din Bihor – VIDEO

Publicat: 17 sept. 2021
Mai mulți oameni adunați în cerc seara gata sa se batăa
Polițistul a amenințat că o bate și pe prietena băiatului care era proprietara spălătoriei

Un polițist din Bihor a băgat în spital un tânăr după ce l-a bătut crunt într-o spălătorie auto. Acesta a ajuns în stare gravă la spital.

Apropiații băiatului susțin că scandalul ar fi pornit din invidie, pentru că tânărul ar fi avut o situație financiară mult mai bună decât polițistul.

Tânărul a fost bătut de către un agent al poliției la o spălătorie auto. Cei doi aveau un conflict mai vechi

Băiatul a ajuns în stare deosebit de gravă la spital, după ce un agent de poliție din județul Bihor care nu era în timpul serviciului, l-ar fi luat la pumni pe acesta. Acestea arată cum agentul vine tânăr care se afla la masă împreună cu prietenii săi în incinta spălătoriei auto.

Acesta a devenit instant foarte violent, răsturnând masa peste cei așezați la masă. După care se repede cu pumnii la băiatul de 21 de ani. Martorii spun că în între omul legii și băiat ar fi fost conflicte mai vechi.

„Au devenit violenţi şi au intrat acolo, în proprietatea spălătoriei, au răsturnat masa şi l-au agresat pe copilul meu”, a spus mama tânărului de 21 de ani

Rudele victimei spun că omul legii era foarte invidios pe băiat

Aparent, scandalul de la spălătorie a fost doar picătura chinezească, aceștia având mia multe conflicte de-a lungul timpului dar niciuna nu dusese la violență.

Mama băiatului spun că agentul era invidios de mult timp pe fiul ei, cel mai probabil din cauza faptului că acesta avea o stare financiară foarte bună în comparație cu omul legii.

„Avem o posibilitate financiară mai bună şi cred că asta e unul dintre motive, principalul, este invidia.”, a spus Lidia Iștoc, mama băiatului.

Tot aceasta mai afirmat faptul că agresorul ar fi avut o problemă și cu prietena băiatului care este totodată și proprietara spălătoriei auto din Beiuș unde a avut loc incidentul.

„Polițistul a reacţionat foarte violent, spunându-i că o ia la bătaie pe fata respectivă, şi pe băiatul care era acolo. Băiatul respectiv a şi primit un pumn, dar l-a lovit în umăr.”, a spus aceasta.

Omul legii a fost amendat cu 2.000 de lei

Deși au fost mai mulți martori la scenele de violență, aparent acestea s-au petrecut atât de repede încât nu au avut timp să scoată băiatul din mâinile agresorului.

De menționat faptul că omul legii nu era în timpul serviciului în momentul în care s-a iscat scandalul. Având în vedere acestea, polițistul a primit o amendă de 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea acesta este anchetat de superiori.

„Poliţiştii din Beiuş s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal în cauză, în cadrul căruia se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta. De asemenea, poliţistul a fost sancţionat cu amendă de 2.000 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.”, a declarat comisar-şef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt IPJ Bihor.

Înregistrarea video aici.

Un angajat al unei spălătorii auto din Capitală a fost călcat intenționat de un șofer

Amintim că în data de 9 septembrie 2021, într-o spălătorie auto din Capitală, în parcarea unui complex comercial, un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer nervos. În momentul de față, cercetările în acest dosar au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

„Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilită identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Tânăr bătut în noaptea Învierii de trei polițiști

Un alt caz asemănător este cel al unui tânăr de 19 ani din judeţul Olt a fost bătut grav de 3 bărbaţi, între care unul dintre ei este un militar, iar al doilea un poliţist de la Rutieră. Totul s-a întâmplat în apropierea Paştelui. Conflictul a fost unul spontan, iar dosarul a ajuns la Parchetul Militari.

Au fost chemați polițiștii la faţa locului care l-au găsit pe tânăr bătut şi plin de sânge, cerându-se tansportarea imediata la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Adauga un comentariu