Magazin

Un politist a facut SENZATIE la fata locului. Gestul sau a EMOTIONAT o lume intreaga

Publicat: 25 iun. 2015
Un ofiter al politiei din Colorado a fost surprins in ipostaze cu adevarat emotionante in timp ce isi facea munca. Martorul unui accident fatal a facut o poza politistului in timp ce avea grija de o fetita de doi ani, dupa ce masina familei sale s-a zdrobit. Ofiterul a fost surprins in timp ce linistea cea mai tanara victima din vehiculul implicat in accidentul de astazi. 
Povestea emotionanta a fost impartasita publicului pentru prima data astazi, dupa ce politistul Nick Struck a fost cel de-al treilea sosit la fata locului. Accidentul, in care a fost implicat un singur vehicul, s-a soldat cu o victima omeneasca si de asemenea, si cu o femeie si un copil raniti. „Cand afli ca este vorba despre un copil implicat intr-o astfel de situatie, te ia cu fiori pe sina spinarii”, a spus ofiterul. „Primul lucru pe care il facem cand ajungem la fata locului, e sa incercam sa salvam si sa linistim victimele. Cand vine vorba de alinare, copiii sunt primii la care trebuie sa mergi”, a declarat Struck.
Ofiterul a mai povestit, totodata, cum i s-a inmanat fetita, al carui tata abia isi daduse duhul si a carei mama era grav ranita. Struck, care este si el tatal unui copil de doi ani, a luat-o in brate si a inceput sa-i ingane un cantec de leagan. „Stiu din propria experienta ca atentia si caldura oferita intr-un moment de panica, are un impact pozitiv asupra copiilor. E la fel si-n cazul adultilor, dar la copii totul atinge un alt nivel”, a spus Nick. „Vor gravita in jurul existentei tale si-mi amintesc ca atunci cand o tineam in brate, imi strangea bratul, exact cum face fiica mea. Ii cantam si ea prindea incredere in mine”, a conchis Struck. Momentul emotionant a fost surprins de Jessica Matrious, martor la scena cumplita.


loading...

Adauga un comentariu