National

Un politist a fost gasit fara suflare in propria locuinta! S-a spanzurat

Publicat: 07 nov. 2018
1

Un politist de la Sectia Burdujeni a fost gasit spanzurat in casa din satul Mihoveni, comuna Scheia, in care locuia, potrivit monitorulsv.ro. Macabra descoperire a fost facuta marti seara, chiar de mama barbatului in varsta de 49 de ani.

Detalii incredibile! Doar in Romania! Mai multi politisti au fost batuti chiar in sectia Politiei

Vasile Cracovschi era agent de ordine publica la sectia de politie din Burdujeni si mai avea doar doua luni pana la iesirea la pensie. Barbatul era divortat si avea o fiica minora. Politistul era in concediu de la inceputul lunii noiembrie si mai avusese o tentativa de a iesi la pensie, insa a fost rechemat la munca.Pe linie de serviciu acesta nu avea probleme delicate de gestionat. El desfasura doar munca de patrulare ca agent de ordine publica si nu gestiona dosare penale. Apropiatii se gandesc mai degraba la probleme personale legate de familie si de singuratate. Acestia se tem ca barbatul a cazut intr-o puternica depresie pe care nu a mai putut sa o depaseasca. O echipa complexa de politisti sub coordonarea unui procuror a demarat cercetari in casa din Mihoveni pentru a stabili daca este vorba in mod cert de o sinucidere si motivele care ar fi dus la un asemenea gest.

Comentarii
  • Scuze pentru întrebare : daca mama polițistului are 49 de ani si polițistul mai avea doua lin până iesea la pensie, atunci câți ani avea politistul? Va rog sa ma lămuriți ca sa nu intru eu in depresie, ca mai am vreo 15 ani până la pensie….

Adauga un comentariu