National

Un politist beat a provocat un accident rutier si a fugit de la fata locului – VIDEO

Publicat: 15 sept. 2011
1
A facut uniforma de rusine. Un politist din Constanta s-a urcat baut la volan si, dupa ce a lovit o masina parcata, a fugit de la fata locului. Proprietarul autoturismului avariat nu a stat prea mult pe ganduri si a plecat in urmarirea politistului. L-a prins in centrul orasului si a fost amenintat de politist, potritivt reporterntv.ro. 
Patania politistului nu avea sa se incheie prea curand. Acesta  s-a urcat din nou la volanul masinii personale  si a plecat spre cartierul Tomis Nord, unde si-a abandonat autoturismul pe strada Dobrila Eugeniu. De aici a plecat pe jos la o terasa din Mamaia. Aici a dat din nou ochii cu barbatul caruia i-a tamponat masina, care de aceasta data a chemat politia. 
In zadar s-au rugat colegii de politistul recalcitrant sa ii insoteasca la sectie. Acesta a refuzat initial, dar in cele din urma a acceptat sa fie dus la Politia Rutiera.
La Rutiera, omul legii  nu a fost de acord sa fie testat cu aparatul Drager sau sa-i fie recoltate probe bilologice. Le-a spus insa colegilor sai unde si-a parcat masina personala.
In aceasta dimineata barbatul si-a prezentat demisia.
Adauga un comentariu