National

Un politist din Constanta a fost injunghiat in urma unui scandal

Publicat: 04 mart. 2016
1
Un politist local a fost injunghiat de un scandalagiu, in judetul Constanta. Agresorul a fost retinut si risca ani grei de inchisoare fiind acuzat acum de ultraj. Un agent de politie a mers sa aplaneze un conflict izbucnit intre mai multi localnici din localitatea Cumpana.
La un moment dat, unul dintre scandalagii a scos un cutit din buzunar si l-a injunghiat pe politist in umar. Agentul a fost transportat de urgenta la spital, iar acum este in stare stabila. Atacatorul este acuzat de ultraj si a ajuns dupa gratii.
Comentarii
  • De ce nu-i impuscati pe scandalagii? Aveti arme in dotare? da? atunci ce va impiedica? Ce a ajuns societatea, lipsa de respect pentru cetateni, oricine poate fi injunghiat de un retardat care a baut prea mult… Rusine politiei romane ca nu-i capabila sa pastreze linistea si ordinea in Romania! rusine parlamentarilor ca nu-s capabili sa formuleze niste legi clare si utile!!!, rusine romanilor ca accepta asa ceva! In Romania se practica mica intelegere: agresorul cade la intelegere cu victima pe care o ameninta ca o omoara cand iese din puscarie daca nu-si retrage plangerea, victima isi retrage plangerea iar agresorul nu mai pateste nimic, maxim isi ia o amenda si-i gata cazul! DE CE? Pentru ca politistii romani sunt inculti si incapabili sa inteleaga ca nu asa funcitoneaza o societate, fiecare cetatean are drepturi si obligatii, iar cei care „calca stramb” trebuiesc aspru pedepsiti ca sa nu o mai comita si-a doua oara 🙁

Adauga un comentariu