Local

Un poliţist din Iaşi aflat în timpul liber a urmărit în trafic un şofer care conducea un autoturism furat

Publicat: 30 iun. 2020
agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu
agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu

Un poliţist din Iaşi aflat în timpul liber a urmărit în trafic un şofer care conducea un autoturism furat, Ionuț Pușcașu, agent principal în cadrul Postului de Poliție Miroslava se afla în trafic, în timpul liber când a observat o maşină despre care ştia că este furată cu puţin timp în urmă.

Poliţistul a întors maşina şi a plecat în urmărirea autovehiculului despre care se credea că este furat. Şoferul prins asupra faptului împlinit avea dreptul de conducere suspendat.

Poliţistul a plecat în urmărirea autoturismului

Pe 29 iuniea.c., în jurul orei 17, agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul personal către municipiul Iași, când din sens opus a observat un autoturism despre care știa că figura ca fiind sustras în urmă cu puțin timp.

Astfel, polițistul, care tocmai îți încheiase serviciul, a întors autoturismul și a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză,anunțând dispeceratul Poliție a Municipiului Iași,pentru oprirea autoturismului și identificarea conducătorului auto de către un echipaj cu o autospecială de poliție.

Cel mai apropiat echipaj de poliție s-a deplasat deplasat imediat la locul indicat de colegul lor

Cel mai apropiat echipaj de poliție s-a deplasat deplasat imediat la locul indicat de colegul lor, identificând autoturismul și conducătorul auto, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din comună Voinești. De precizat este faptul că, bărbatul ar fi găsit autoturismul neasigurat și cu cheia în contact, în fața locuinței proprietarului. În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furt, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând ca la data de 30 iunie a.c. să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu este absolvent al școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, iar din anul 2018 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Miroslava.

Un șofer beat mangă și-a băgat nepotul de 3 ani în comă după ce a provocat un accident rutier

Un șofer beat mangă și-a băgat nepotul de 3 ani în comă după ce a provocat un accident rutier. Individul l-a luat pe copil în brațe, la volan, însă în momentul impactului, copilul a intrat în comă. Polițiștii l-au reținut pe bărbat, iar mai apoi judecătorii au decis să-l aresteze preventiv

Un șofer beat, care și-a băgat nepotul în comă, a ajuns după gratii. În weekend, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Holboca, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Holboca, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 249 A, în localitatea Holboca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod.

Adauga un comentariu