National

Un politist si un om de afaceri, pedepsiti pentru ca si-au…SPIONAT nevestele

Publicat: 06 feb. 2015
1
Doi botosaneni gelosi au cumparat un soft ilegal pentru a-si spiona nevestele pe care le banuiau de infidelitate. Fiindca au patruns ilegal in intimitatea nevestelor au fost amendati. Culmea unul dintre acestia este politist. Gelozia a intunecat mintile a doi botosaneni. Un politist si un om de afaceri si-au spionat cateva luni nevestele pe care le banuiau de infidelitate. Pentru a fi eficienti si-au cumparat un soft de pe internet de la Dan Nicolae Oproiu in 2010.
Propriu-zis programul respectiv era instalat pe telefonul sotului gelos si cand nu era atenta si pe telefonul sotiei urmarite. Mai precis, cu ajutorul acestui soft, barbatul putea sa asculte toate convorbirile sotiei, fiind avertizat in momentul in care femeia dadea sau primea telefon. Mai mult decat atat exista posibilitatea si localizarii sotiei. Soft-ul a fost considerat ilegal insa de oamenii legii, fiinca incalca nejustificat intimitatea femeilor.
Procurorii DIICOT au inceput ancheta inca din 2010 si l-au ridicat pe Oproiu care dealtfel a fost si condamnat de Inalta Curte de Justitie si Casatie la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. Nici sotii gelosi nu au scapat, botosanenii alaturi de alti barbati neincrezatori in fidelitatea nevestelor, au fost amendati pentru ca si-au spionat ilegal partenerele de viata. Fiecare a primit cate o amenda de 1000 de lei.
Adauga un comentariu