Fotbal extern

Un portar de fotbal feminin a suferit o accidentare asemanatoare cu cea a lui Nesu

Publicat: 20 ian. 2012

Ednie Limage, portarul nationalei de fotbal feminin din Haiti, a suferit o accidentare grava în timpul unui meci cu reprezentativa Canadei. In urma unei faze petrecute la marginea careului, jucatoarea de fotbal a fost prinsa într-un contact cu o coechipiera si a fost lovita la coloana vertebrala, potrvit gazzetta.it.
Dupa contact, Ednie a ramas imobilizata la pamînt si nu s-a mai putut misca. A fost scoasa cu targa de pe teren si a ramas pîna la finalul meciului lînga banca de rezerve, medicii echipei încercînd sa îi acorde îngrijiri medicale. Abia spre sfîrsitul partidei la teren a ajuns o ambulanta care a transferat-o de urgenta la spitalul din Vancouver.
„Ednie Limage a suferit foarte mult si are, probabil, probleme serioase la coloana vertebrala, dar nu vom putea avea informatii sigure pîna în 24 de ore”, a declarat Ronald Luxieux, selectionerul nationalei Haiti. Ednie Limage are 26 de ani, e de origine haitiana, dar traieste si evolueaza în Canada, unde joaca pentru echipa Universitatii din Moncton.loading...

Adauga un comentariu