National

Un poştaş, jefuit de sute de mii de lei. O localitate din Prahova a rămas fără pensii

Publicat: 14 feb. 2020

Un poştaş din judeţul Prahova afirma că a fost atacat şi tâlhărit. Un angajat al Postei Române a fost agresat de mai mulţi hoţi care au fugit cu banii de pensii. Bărbatul le-a relatat oamenilor legii că doi bărbaţi l-au ameninţat cu o armă albă şi i-au luat geanta în care avea pensiile cetăţenilor. Organele au însă suspiciuni referitoare la acuzele poştaşului.

Suspiciunile în cazul poștașului în vârstă de 30 ani, care menţionează că a fost tâlhărit în timp ce se deplasa cu pensiile oamenilor în localitatea Nedelea. Cea care a apelat la numărul unic de urgenţă 112, afirma surse apropiate, este chiar mama victimei care a transmis că fiul ei a fost lovit de cei doi bărbaţi care l-a obligat să deschidă geamul și ar fi furat geanta cu bani.

Este vorba despre 400.000 de lei ce reprezentau pensiile locuitorilor din comună în care era repartizat. Poștașul nu a știut cum să le detalieze anchetatorilor întreaga întâmplare și nu a putut să îi ajute cu portretul robot al celor doi presupuși hoți.

Se fac cercetări pentru tâlhărie calificată. Potrivit unor informații, se pare că poștașul era un împătimit al jocurilor de noroc.loading...

Adauga un comentariu