Magazin

Un preot a DOBORAT 19 recorduri mondiale!

Publicat: 30 sept. 2014
1
Un canadian poate fi n umit cel mai puternic preot din lume. Barbatul de 51 de ani a reusit in ultime doua decenii sa bata 19 recorduri mondiale. Acesta reuseste sa ridice sute de kilograme si sa traga dupa el camioane si chiar avioane.
Pastorul Kevin Fast, de 51 de ani, a reusit sa intre de 19 ori in Cartea Recordurilor. Preotul canadian are o pasiune neobisnuita: ii place sa ridice sute de kilograme si sa traga dupa el camioane si chiar avioane.
Reverendul Kevin Fast poate sustine cu usurinta ca a fost inzestrat de Dumnezeu cu o forta incredibila. Cand nu oficiaza botezuri, nunti sau nu tine slujba la biserica sa luterana, preotul se dedica unei pasiuni mai neobisnuite. 

Citeste si:RECORD: Un barbat a zburat cu balonul din interiorul PAMANTULUI

 
Pastorul in varsta de 51 de ani a reusit sa intre in Cartea Recordurilor de 19 ori in ultimele doua decenii. Printre recordurile sale se numara tractarea unui avion de 189 de tone, tractarea unui camion cu un singur brat si ridicarea cu umerii a 500 de kilograme pentru cea mai lunga perioada de timp.
„Pasiunea mea este sa trag obiecte uriase si sa ridic greutati destul de mari, de asemenea”, a declarat Kevin Fast, pastor luteran.
Multor oameni le vine greu sa creada ca pastorul are o asemenea pasiune iesita din comun.
„Celor mai multi oameni din cercurile religioase le vine greu sa creada ca realizez aceste performante. Un pastor este de obicei mic si slab!”, a mai spus Kevin Fast.
Preotului ii place sa-si testeze puterile in cele mai ciudate moduri, fapt care l-a facut celebru in toata lumea.Adauga un comentariu