National

Un preot ATACA Guvernul: Asta e holocaust impotriva romanilor

Publicat: 11 mai 2015
Preotul Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului, Laurentiu Streza, a criticat in cadrul unei conferinte faptul ca autoritatile romane nu fac nimic pentru a salva Institutul Cantacuzino. „Eu as desfiinta Guvernul. Serios, asta e un atac la siguranta nationala. Sa desfiintezi Institutul Cantacuzino ca sa aduci pe piata vaccinuri expirate asta nu inseamna sa-ti supui poporul la un holocaust?”, a spus preotul Necula. 
Preotul Constantin Necula a vorbit in cadrul unei conferinte pe care a sustinut-o la Bucuresti despre situatia Institutului Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciati producatori de imunologice din lume in perioada comunismului, vreme in care pe poarta institutului ieseau lunar pana la 3 milioane de doze de vaccin.


loading...

Comentarii
  • De acord cu parintele. As face un apel la toti cetatenii tarii sa se solidarizeze in salvarea Institutului Cantacuzino.
    Se pare ca interesele marilor companii pentru a falimenta acest institut si spagile la guvernanti conteaza. Cati politicieni au facut ceva cu adevarat pentru poporul acesta. Din totdeauna copii au fost imunizati, acestea au fost obligatorii si nu am auzit de atatea probleme in urma vaccinurilor. Am copii si au beneficiat de toate imunizarile, care erau obigatorii si slava domnului nu au patit nimic, probabil in anii 90-95 vaccinurile erau facute la noi in tara. Trebuie salvat acest insttut asa cum a fost salvata si Fabrica de Antibiotice. Trebuie sa fim patrioti. Ar fi un mare pacat de tara noastra care nu are oameni patrioti la guvernare ci numai oportunisti si ….care vor raspunde odata, nimin nu ramane nepedepsit mai devreme sau mai tarziu.

Adauga un comentariu