Actualitate

Un preot român a fost şantajat de mai mulţi indivizi după ce acesta le-a făcut sex oral! Indivizii au fost reţinuţi de oamenii legii

Publicat: 11 ian. 2021
preot orodox șantajat după o partidă de sex oral - foto din spate
Un preot ortodox a fost șantajat de mai mulți indivizi după ce le-ar fi făcut sex oral

Încă un scandal în cadrul Bisericii Ortodoxe Române (BOR). În centrul scandalului se află un preot din Teleorman care ar fi fost şantajat de mai mulţi indivizi. Incidentul ar fi pornit după ce fața bisericească ar fi fost şantajat de mai mulţi indivizi. Totul a pornit de la faptul că preotul a fost convins de doi dintre bărbaţi să le facă un sex oral.

După ce preotul a căzut pradă ispitei, protagoniştii noştri au filmat întreaga scenă şi apoi l-au ameninţat că vor face publice imaginile dacă preotul nu le da o sumă de bani.

Preotul a fost filmat în timp ce le făcea sex oral unor bărbaţi

Scene desprinse din filmele pentru adulţi în localitatea Videle din Telorman. Un preot a fost deposedat de 300.000 de lei după ce ar fi fost şantajat de mai mulţi indivizi. Aceştia aveau o filmare cu înalta față bisericească în timp ce făcea sex oral unor bărbați.

Preotul sătul să le dea bani şantajiştilor şi-a călcat pe inimă și i-a anunţat pe oamenii legii. Aceştia s-au sesizat pe data de 8 decembrie 2020 și au demarat o cercetare penală pentru a vedea ce se întâmplă. Conform datelor preliminare, s-a constatat faptul că un tânăr care îl ajuta cu transportul pe preot i-a pretins şi obţinut în mai multe rânduri diverse sume de bani pentru a nu face publice anumite filmări sensibile:

„La data de 8 decembrie 2020, Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a demarat cercetări într-un dosar în care un bărbat din judeţul Teleorman reclama faptul că un tânăr care îl ajuta cu transportul i-a pretins şi obţinut, în mod repetat, sume de bani pentru a nu face public imagini cu caracter compromiţător.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că în cauză sunt implicaţi mai mulţi bărbaţi, care în perioada septembrie-decembrie 2020, au pretins şi obţinut de la persoana vătămată sume de bani pentru a nu posta în spaţiul virtual şi a nu transmite fotografii şi videoclipuri cu caracter compromiţător”, a transmis Poliţia Capitalei.

Oamenii legii au organizat un flagrant în momentul în care preotul le dădea şantajiştilor o sumă de bani

Pe data de 10 ianuarie 2021, oamenii legii ajutaţi de luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au organizat un flagrant în care preotul oferea o sumă de 5000 de lei unor bărbaţi. Banii erau marcaţi de către oamenii legii iar din aceste considerente, bărbaţii au fost reţinuţi. Poliţiştii au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliara, două în Bucureşti şi trei în judeţul Călăraşi, fiind depistate şi conduse la audieri alte cinci persoane. Prejudiciul reclamat este de aproximativ 300.000 lei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5,sub aspectul săvârşirii infractiuniide şantaj. Cauza a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Romane.

Nu este primul scandal în care este implicată Biserica Ortodoxă Română. Cele mai celebre scandaluri cu tentă de homosexualitate au fost în centrul mass media luni întregi. Vorbim despre Episcopul de Huși care ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți elevi de la seminarul teologic, dar și preotul Cristian Pomohaci care ar fi întreținut relații  sexuale cu un minor.
Adauga un comentariu