Cancan ultimă oră

Un prieten al soțului Andreei Esca l-a dat de gol pe acesta. Ce a făcut bărbatul

Publicat: 19 iul. 2020

Soțul știristei de la PRO TV Andreea Esca este internat la Terapie intensivă cu Covid-19. Potrivit unor informații apărute în presă din surse medicale, și Andreea Esca se află internată în același spital din București. Într-o postare pe rețelele sociale, Eduard Mircea Uzunov, fondator și președinte al companiei imobiliare Regatta Real Estate, a postat o serie de fotografii care sunt realizate de Alexandre Eram, însoțite de mesajul: „Sănătate prietene!”. Aceleași surse spune că știrista nu și-ar fi văzut soțul pe perioada spitalizării, deoarece se află izolați în pavilioane diferite. Potrivit unor informații apărute în mass-media, starea Andreei Esca este una bună, însă starea de sănătate a lui Alexandre Eram s-a înrăutățit semnificativ.

Fotografia de pe Instagram

Andreea Esca a publicat pe Instagram o fotografie cu prăjiturele și cafea, prin care, cel mai probabil, dorește să le transmită fanilor că este bine, în contextul în care presa a dezvăluit că vedeta ar fi fost infectată cu noul coronavirus, după o petrecere mondenă la care nu s-au respectat măsurile de distanțare socială.

De asemenea, televiziunea a anunțat oficial cazuri de infectare în rândul angajaților, dar nu a divulgat nume de jurnaliști care să fi fost infectați cu Covid-19.

Andreea Esca nu a avut nicio reacție pe această temă, preferând însă să le transmită fanilor o fotografie cu prăjiturele și cafea pe Instagram.

Imaginea a strâns mii de aprecieri, reacții și încurajări din partea fanilor. Desigur, în timp ce unii îi urează să se întoarcă sănătoasă la pupitrul de știri, alții o critică pentru lipsa de reacție, în contextul informațiilor privind infectarea cu Covid.

Andreea Esca ajunge în fața judecătorilor! O doctoriță a dat în judecată echipa știrilor

Andreea Esca nu are însă doar probleme, pare-se, medicale ci și unele legale. Un medic din Vrancea a dat-o în judecată pe ”cea mai mare vedetă a PRO TV” dar și pe mai mulți colegi ai acesteia: Andreea Marinescu, Lena Nechifor, Marilena Iordache și Mihai Dedu. Ea îi acuză pe aceștia că ar fi prezentat într-un mod neprofesionist și părtinitor o știre în care ea este protagonistă.

Femeia a fost protagonista unui incident ciudat, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a condus cu viteză mare, pe autostradă, pe contrasens. Procesul a început în 2018, iar în primăvara lui 2019 a fost întrerupt, pentru ca iarna trecută, medicul din Focșani să obțină acordul magistraților pentru redeschiderea procesului.

Andreea Esca ajunge în fața judecătorilor! Vedeta e citată dar nu se va putea prezenta la proces

În aprilie 2020, procesul a fost din nou suspendat temporar din cauza pandemiei de coronavirus și a fost reluat în luna iulie. Următoarea înfățișare este programată pe data de 22 iulie, respectiv miercuri, iar la aceasta este citată și Andreea Esca. În funcție de felul în care proceesul decurge, judecătorii ar putea cere audierea vedetei PRO TV, iar asta ar implica obligativitatea ca aceasta să ajungă în sala de judecată.

Andreea Esca, în fața judecătorilor! Din acest punct de vedere, pe vedetă ”o ajută” știrea propagată în aceste zile, legată de coronavirus, informație pe care vedeta nu a confirmat-o nici un moment. În astfel de condiții, nici un judecător normal nu ar putea risca să citeze cu orice preț o persoană despre care există o astfel de suspiciune. Cel mai probabil, vedeta PRO TV nu va fi prezentă în sala de tribunal, săptămâna viitoare.

 

Adauga un comentariu