National

Un primar a trecut la partidul lui Calin Popescu Tariceanu

Publicat: 17 mai 2019
1

Calin Popescu Tariceanu, aflat la turneul electoral prin tara, a anuntat ca ALDE s-a intarit cu primarul din Targu Mures, Dorin Florea.
"E vorba de ambitiile mele vis-a-vis de modul in care se face politica si faptul ca nu pot sa stau deoparte. Cand vad ca s-a coborat atat de mult nivelul cand e vorba despre probleme serioase si se prefera ura… Eu raman adeptul valorilor de dreapta si spre satisfactia colegilor in ceea ce priveste constructia dreptei in Targu Mures, ma determina sa nu ii las singuri pe colegii mei. Sa aratam cetatenilor ca exista oameni si partide care doresc ca lucrurile sa mearga normal in tara asta. Daca va ganditi la reforma uriasa care trebuie facuta in administratie e o provocare mare", a declarat Dorin Florea.

Calin Popescu Tariceanu, despre alegerile europarlamentare: Cei de la PNL subestimeaza inteligenta alegatorilor nostri

Primarul din Targu Mures a devenit asadar membru ALDE, urmand sa preia si conducerea filialei de Mures.
”Am pretentia sa spun…”

In Romania partidele se definesc prin denumire si cred ca nu e suficient, denumirea nu e relevanta in politica unui partid, politica este profilul partidului si valorile pe care le promoveaza. ALDE e un partid liberal si am pretentia sa spun ca suntem singurul. Ceilalti care poarta denumiri de liberali, atata vreme cat slujesc sistemul caracterizat prin abuzuri grave, prin incalcare drepturilor nu au cum sa se revendice ca partid de factura liberala”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, la Targu Mures.
Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures din anul 2000 si pana in prezent, a fost inscris in PNTCD si mai apoi a detinut functia de lider al PD Mures (din anul 2006). In 2016 a castigat al cincilea mandat de edil in Targu Mures, dupa ce a candidat din nou independent.

Adauga un comentariu