National

Un psiholog explica zambetul Elenei Udrea in timp ce purta catuse. „O bruschete care te marcheaza”

Publicat: 12 feb. 2015
1
Un psiholog a explicat de ce Elena Udrea zambeste in timp ce are catusele la maini. Fostul ministru  zambeste in timp ce isi poarta catusele la maini si pare calma transmitand astfel mesajul ca ea stie lucruri pe care altii nu le stiu, crede un psiholog. „Zambesc, ca eu stiu ceea ce voi inca nu stiti, ma bazez pe ceva”, pare a fi mesajul transmis de Elena Udrea, aexplicat  psihologul Mihaela Sahlean.
„Zece ani a fost intr-o functie si a fost o pozitie consolidata”, a explicat psihologul intr-o interventie telefonica la Antena 3. „E o stare de calm impus, o stare de asteptare, lasa un mister programat si dozat. A spus ca va face dezvaluiri, ele urmeaza”, a continuat Mihaela Sahlean. Psihologul a incercat sa decodeze si gestul repetat al Elenei Udrea facut cu degetul la nas.
„Este un gest programat si dozat, ostentativ si asumat, cu atat mai mult cu cat se stie ca a facut valva prima data”, a comentat psihologul. Acelasi lucru spune Sahlean si despre starea generala pe care o afiseaza protejata lui Traian Basescu. „E o redimensionare totala a existentei de pana acum, o trecere la 180 de grade, nu una lina, de o bruschete care te marcheaza”, a mai spus psihologul Mihaela Sahlean.
Adauga un comentariu